12 évvel Flipper Öcsi halála után megszólalt a feleség. Drámai az ok, ami tönkretette a szerelmüket

Hirdetés

Azért jár Flipper Öcsi sírjához Szilágyi Mariann, hogy veszekedjen vele. Mert ők még mindig barátok, és a zenész első felesége még mindig elsírja magát, ha hallja Öcsi egy-egy dalát a rádióban.

Hirdetés

Mariann 20, Flipper Öcsi 25 volt, amikor összeházasodtak. Tizenegy évig tartott a házasságuk. Mariann Best magazinnak a mesélt az együtt töltött évekről.

Arról, hogy ő hiába egy nyugodt nő, ha szerelmes, megőrül, féltékeny, és kiabál. Hatalmas vitáik voltak, hogy aztán újra és újra egymás karjaiban kössenek ki. Mariann azt mondja, csak közös életük utolsó hónapjaiban kezdett az alkoholhoz nyúlni párja. Akkor, amikor vidékre költöztek, hátha abban a környezetben megfogan a hőn áhított közös gyermek.

Hirdetés

Nem sikerült, s talán ez volt az oka, hogy az ő történetük akkor véget ért. A válásukról sokat elmond, hogy a bíróságon Flipper Öcsi ölében ült Mariann. Ő utána Olaszországba ment férjhez, s csak akkor látta, hogy nagy a baj, amikor évek múlva hazatért. Öcsi utolsó kedvese még kérte Mariannt, hogy menjen be hozzá a kórházba, hátha reagál a jelenlétére, de már késő volt.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hirdetés