66 évesen született kislánya, azóta a társadalom teljes elutasításával él együtt

Hirdetés

Adriana Iliescu 15 évvel ezelőtt hozta világra kislányát, aki ma már normális kiskamaszként él. A nő anyasága azonban egyáltalán nem szokványos: a Guiness Rekordok Könyvében is szerepel, mert ő volt a legidősebb nő, aki valaha is anyává vált.

Rengeteg támadásban volt része, önzőnek és felelőtlennek nevezték, és elképesztő dolgokkal vádolták meg. Holott csak egy olyan nőről van szó, aki egész életében szeretett volna anyává válni, azonban ez nagyon sokáig nem adatott meg a számára.

Hirdetés

Adriana egész élete arról szólt, hogy nagyon szeretett volna gyereket: első férje azonban nem osztotta ezt az elképzelését. Miután pedig elváltak, Adriana életét a munka tette ki: egyetemi tanárként dolgozott, és több mint két tucat gyerekkönyvet írt.

Később a tudomány lehetővé tette számára, hogy az ötödik ikszen túl is próbálkozhasson megvalósítani élete nagy vágyát. 56 évesen művi úton megpróbált teherbe esni, ez azonban nem volt sikeres.

2004-ben egy másik eljárással próbálkozott ismét, amikor végre sikerrel járt, és 66 évesen világra hozta Elizát! Ez akkor igazi szenzáció számba ment!

Hirdetés

A kislány azóta is egészséges, és nagyon boldog. Ennek ellenére édesanyja folyamatos támadásnak van kitéve: Adriana hívő emberként szerette volna megkereszteltetni a kislányát, ami nem volt egyszerű dolog, mivel több pap is elutasította őket. Amikor pedig végre sikerült találnia egy olyan templomot, ahol vállalták a szertartást, akkor is összesúgtak a háta mögött, mondván, hogy gonosz erőkkel szövetkezett.

Hirdetés

Fotó: cancan.ro

A hölgy jól tudja, hogy sajnos van rá esély, hogy nem tudja felnevelni a lányát, ezért gondoskodott a jövőjéről: a kezelőorvosára bízta, hogy gondoskodjon róla, ha Adriana idő előtt távozna az élők sorából.

A hölgy már 80 év fölött jár, azonban teljesen jó erőben van, így aggodalma szerencsére egyelőre alaptalan. Legnagyobb álma, hogy lássa kislányát felnőni, akinek tanulmányi sikereire rendkívül büszke, és még az sem zavarja, hogy általában a kicsi nagymamájának nézik.

Hirdetés