89 évesen pizzafutárnak állt, mert már a gyógyszereit is alig tudja megvenni, ami ez után történik, arra nincsenek szavak…

Hirdetés

Ha egy pizzafutárra gondolunk, általában egy fiatalabb, 20 év körüli srác jut eszünkbe, akinek még semmilyen nehézséget nem okoz, hogy villámgyorsan eljuttassa a még meleg, finom, friss étket a megrendelőkhöz.

Hirdetés

Ez a bácsi, Derlin Newey (Roy, Utah, USA) azonban 89 éves korában kényszerült pizzafutárnak állni, mert nyugdíja arra sem volt elég, hogy megfelelően étkezzen és ki tudja fizetni a gyógyszereit. Heti 30 órában dolgozott, és naponta kb. egy tucat címre szállította ki a pizzát, így többek között ahhoz a Valdez családhoz is, amelynek tagjai influencerként jelentős követőtáborral rendelkeznek az Instagrammon és a TikTokon is.

A bácsi erről mit sem tudott, a jó szívű család azonban úgy döntött, hogy segít neki, hogy ne kelljen a 90. életévéhez közel is még ilyen kemény munkát végeznie csupán azért, hogy fenn tudja tartani magát.

Hirdetés

Nagyszabású gyűjtést rendeztek a követőik között, és egy igen jelentős összeg, közel 4 millió Ft-nak megfelelő dollár gyűlt össze. Az alábbi megható videón az látható, amikor átadják a bácsinak a borítékot, benne a pénzzel. Amikor kibontja, szegény nagyon meghatódik, csak annyit képes kinyögni, hogy “nem is tudom mit mondjak, nagyon szépen köszönöm”.

Forrás

Hirdetés