A babavárón a férj bejelentette, egy másik férfitől terhes a felesége

Hirdetés

Kimondhatjuk, nem egy hagyományos buli volt ez.

Mindent feldíszítettek, ott van az egész család, mikor felszólal a férj a babaváró bulin, vagyis azon az elmúlt időben divatossá vált összejövetelen, amelyiken elmondják a családnak, barátoknak, mi a gyerek neme. Csakhogy itt a férj nemcsak ezt jelentette be.

Hirdetés

Ti, srácok mindannyian tudjátok, hogy fiút várunk. Nézzétek, itt van egy terhességi teszt, amiből tudjátok, hogy apa leszek. De tudjátok egy részleten felülemelkedtetek. Itt a bizonyíték, hogy ő nem 4 hónapos, hanem igazából 6 hónapos terhes.

– mondta spanyolul a Redditre felkerült videóban, amit a Sun vett észre, bár valódiságát egyelőre nem sikerült leellenőrizniük.

Közben a leendő anya kérleli a férfit, hogy ne folytassa, és beszéljék meg kettesben kint, de nem tudta leállítani a férjét.

Ez nem az én gyerekem, hanem ezé a kettőé.

Hirdetés

Az ügyvéd meg előkap egy laptopot, ahol egy felvételt mutat, amin a feleség egy férfivel van, egy férfivel, aki csak egy asztallal ül arrébb.

„Ez a buli nem az enyém, hanem az övéké, és ezért én most el is megyek” – mondta a férj, aztán ki is gyalogolt, nyomában a feleségével. Közben a buliban elszabadul a pokol, egy férfi neki akar esni a szeretőnek, úgy kell lefogni, egy nőnek viszont sikerült az arcába vágni egy tortát, így hát kénytelen menekülőre fogni.


kiemelt kép: Reddit/Trashy
Forrás: 24.hu

Hirdetés