A katonát 35 férfival csalta a felesége, a bosszúja fantasztikus volt.

Hirdetés

A katonát 35 férfival csalta a felesége

Erre mondják azt, hogy vissza nyalt a fagyi.
Mennyire érdekes, hogy a férfi, aki azért kockáztatja az életét, hogy minél több pénzt keressen, mégis egy ilyennel ” áldja ” meg a sors.

A többség szerint egy csodálatos kapcsolat volt az övüké, egy fiatal csinos szőke lány, és egy izmos életrevaló erős katona. Rájuk nézni is kellemes érzés volt, annyira összeillettek. A férfi hivatásos katona révén különböző kiküldetéseken vett részt, olyan helyeken ahol valóban háborús viszonyok uralkodnak. Az élete kockáztatásával a feleségének akart még jobb – pénzben gazdagabb – életet biztosítani.
A férfi családja ellenezte ezt a kapcsolatot, mivel a lány minden alkalommal, amikor ő küldetésen volt, folyamatosan flörtölt, kihívóan öltözködött és csacsogott a férfiakkal.
Természetesen a katona nem hitt nekik, mivel elvakította a szerelem. Amikor az ember vakon szerelmes, akkor azt a másik fél megérzi, és ki is használja legtöbbször.

Hirdetés


Egy nap azonban minden megváltozott. A srác mit sem sejtve szállt le a repülőtéren, és már szaladt is a rá váró feleségéhez és családjához.
Egy 1 éves koreai misszióról ért haza, de minden megváltozott.
Az asszony olyan dolgot közölt a férfival, amit nem fogsz elhinni. Elmondta, hogy terhes. 4 hónapos a kisbabájuk. A férfi szemei kidülledtek, legalább akkorára mint egy csigának, és megkérdezte a nőtől, hogy mi ez a többesszám?
A nő el akarta vele hitetni, hogy az övé a gyerek, hiába nem voltak 1 éve együtt, mivel ő nem csalta meg.

Itt telt be a pohár, és beadta a katona a válópert, amit a nő nem akart elfogadni, és a bíróságon nem mutatta be az apasági teszt eredményét.

Végül is kiderült, hogy egy néger férfitól van a gyermek, és ha ez nem elég, kb 35 férfival lépett félre az 1 éves koreai kiküldetés alatt.

Természetesen az apa nem vállalta el a gyermeket, hiszen számára csak egy egy éjszakás kaland volt az egész, semmi több.

Így maradt egyedül, egy kisbabával megszégyenülve a csalfa asszony, aki nem tudta megbecsülni a férjét, és az alantas ösztönei erősebbek voltak nála…

Hirdetés