A kisbabát egyedül hagyták a hidegben megfagyni – amit a kóbor macska tett az egész világ ünnepli

Hirdetés

Az oroszországi Obninsk városában Masha, a cicus talált egy kartondobozt, melyben egy 12 hetes kisifú feküdt, magára hagyva a téli fagyok közepette. A macska melléfeküdt a dobozba és megmelegítette őt, miközben igyekezett felhívni magára a figyelmet hangos nyávogásával. Remélte, hogy az arra járók felfigyelnek rá, jelentette a Central European News.

Hirdetés

A kórház egyik szóvivője szerint a kisfiút még éppen időben találták meg, mert már majdnem megfagyott a csontig ható hidegben, már órák óta kint volt.

Irna Lavorna, aki a környéken lakott és a kóbor macskákat etette rendszeresen, felfigyelt Masha nyávogására. Azt hitte, hogy a macskának baja van, de legnagyobb meglepetésére látta, hogy egy kisbaba mellett fekszik a kartondobozban.

“Masha hihetetlen anyai ösztönnel cselekedett és lefeküdt a kisfiú mellé, hogy megvédje őt a hidegtől”. -mondta Irna egy interjúban.

A kisfiút, miután a hölgy megtalálta, azonnal bevitték a kórházba ahol megállapították, hogy egészséges. A cicus azonban nem akart megválni a kicsitől és megpróbált utána ugrani a mentőkocsiba, mondja a Ruptly Video Agency.

Hirdetés

A környéken lakók azt is mondták, hogy Masha sokáig ült ott, ahol a kisfiút találták és várakozott. Szerencsére Mashát megajándékozták hőstette miatt és reméljük, nemsokára szerető otthonra talál, mert megérdemli!

Forrás: csodalatos.co

Hirdetés