A kislány több mint 1 éve rettegésben él: egy napon egy rakás ismeretlent lát gyülekezni az otthona előtt

Hirdetés

Egy hétéves kislányt, Ashley-t (Ashley Wastakiewitz, USA) egy évvel ezelőtt kezdte el csúfolni egy nála négy évvel idősebb fiú, aki sajnos több esetben tettlegességig is elment, egyszer a kislány olyan sérüléseket szenvedett, hogy kórházba kellett vinni őt. A legnagyobb baj azonban a folyamatos félelem volt, amelyben a kislány élt: egy idő után már az utcára se mert kimenni, mert félt, hogy a fiú megtámadja.

Hirdetés

Bár feljelentették a fiút a rendőrségen, azonban hatékony védelmet nem kapott a kislány. Az édesanya ezért úgy döntött, hogy egy közösségi oldalt készít a Facebookon a kislánynak, hogy segítséget kérjen a számára.

A segítségkérés pedig meglepően hamar nyitott fülekre talált. A városban egy motoros klub működött, akik teljes létszámban napokon belül kivonultak a kislány házához, annak érdekében, hogy demonstrálják, kiállnak mellette.

Hirdetés

A média érdeklődésére elmondták, hogy azt szerették volna éreztetni, hogy elítélik a bántalmazást, és felajánlják erkölcsi segítségüket a kislánynak. A kislány rendkívül hálás volt a motorosoknak, és azt kiabálta, hogy most már nem fél.

Az alábbi filmben röviden a történetet láthatjuk. Jelenleg úgy tűnik, hogy a motorosok megjelenését követően a bántalmazás abbamaradt, remélhetőleg a fiú is elgondolkodott azon, hogy mit is tett.

Hirdetés

Szerinted is nagyon szép, amit tettek a kislányért? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaidhoz is eljusson!

Hirdetés