A koldus kisfiú odamegy a kocsihoz pénzért könyörögni, de mikor benéz, hirtelen zokogni kezd

Hirdetés

Szívszorító történet.

Ez a különösen megható történet Nairobiból, Kenyából származik. A kis John Tuo egy hajléktalan kisfiú, aki az utcán élve tengeti napjai. Koldulásból próbálja fenntartani magát. Sok hozzá hasonló hajléktalan gyermek él itt, akiket gyakran tolvajoknak és szemtelen koldusoknak néznek, de ez a fiú bebizonyította, hogy kényszerből koldult, és aranyból van a szíve.

Hirdetés

Egyik nap John Gladys Kamande autójához ment, hogy pénzt kérjen. A hölgynek komoly tüdőbetegsége volt és egy oxigénpalackon keresztül kapta a levegőt, emellett még volt mellette néhány műszer, melyre a normális élethez szüksége volt. Sőt, egyik műtétje során látását is elvesztette…

Amikor John meglátta azt a sok műszert, megkérdezte mire valók. Gladys elmondta neki, eközben a kisfiúnak könnycseppek gördültek le az arcán, majd szívszorítóan zokogni kezdett. John élete sem volt könnyű, hiszen az utcán lakott, de rájött, hogy a hölgy élete még az övénél is sokkal nehezebb.

John azt mondta Gladysnek, hogy reméli, elég pénze van a kezelésekre. Aztán odaadta neki az összes koldult pénzét. Akik látták ezt a jelenetet, felvették és feltették az internetre.

Hirdetés

John és Gladys története Keniában futótűzként terjedt a neten, és elindított egy adomány gyűjtő akciót. Több, mint 3 millió schillinget gyűjtöttek össze. Ez a fele volt annak az összegnek, amibe Gladys kezelése került.

Találkozásuk percétől Gladys és John élete teljesen új fordulatot vett. Gladys nem tudta elfelejteni a kisfiút, és mindent megtett azért, hogy az utcától megmentse őt. Azt is megbeszélte Johnnal, hogy ismét iskolába fog járni. A fiú elmondta, hogy, nagyon szívesen jár iskolába, csak hadd maradjon Gladys közelében, mert őt tekinti új édesanyjának.

Hirdetés

Ez egy nagyon megható történet két emberről, akinek nehéz az élete, mégis megtalálták a módját annak, hogy egymáson segítsenek.

Forrás: tudasfaja.com

Hirdetés