A menhelyen hagyott kutya csak arra várt, hogy a családja visszatérjen hozzá. Miközben távolságot tartott amikor az emberek elhaladtak mellette, a sarokból figyelte, hogy van e közöttük ismerős személy. Amikor látta, hogy…

Hirdetés

Egy kutya befogadása egy életre szóló elkötelezettséget jelent. Időnként olyan helyzetek merülnek fel, amik nem a mi akaratunkból törnének és az állatot valaki más gondozásában kell hagyni, de ezt felelősségteljesen, a család vagy a barátok segítségét kérve lehet megtenni.

Állatbarátként azt várjuk el, hogy a tulajdonos tudatában legyen annak, hogy egy kutya elhagyása egy túlzsúfolt menhelyen az egy halálos ítélet számára – sajnos erre egyre gyakrabban kerül sor.

Hirdetés

Ez a helyzet ezzel a kutyával is, aki őrülten szerette a családját, és amikor egy menhelyre került teljesen depressziós lett. Befeküdt a helyére, teljesen elkeseredve, és és csak a falat nézte.

Mivel nem volt hajlandó szemkontaktust létesíteni a menhely személyzetével, ellentétben a többi kutyával, akik csóválták a farkukat amikor az emberek elhaladtak mellettük, a személyzet egyre jobban kezdett aggódni a sorsáról. Vajon mi történik bele, ha soha nem talál állandó helyet?

Nagyon szomorúan, a kutya csak arra várt, hogy a családja visszatérjen hozzá. Miközben távolságot tartott amikor az emberek elhaladtak mellette, a sarokból figyelte, hogy van e közöttük ismerős személy. Amikor látta, hogy idegen emberek, szomorúan befordult a sarok felé.

Hirdetés

Jennifer nevű nő hallott erről a kutyáról és a szomorú helyzetéről. Nem akart mást, csak, hogy egy otthont adjon neki. Az a tény, hogy még mindig arra várt, hogy valaki a családból visszatérjen és elvigye, egyszerűen meghatotta Jennifer Szívét.

Jennifer elmondta a menhelyen, hogy örökbe szeretné fogadni, de előtte a személyzet néhány viselkedési teszten vitte át a kutyát, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy biztonságban lesz az új otthonban. Miközben Jennifer az eredményre várt, minden nap finom falatokat vitt be neki, hogy érezze, hogy szeretik.

Végül a kutya átment minden teszten és Jennifer haza tudta vinni. Noha a nő egy csendes kutyára számított, de kellemesen meglepte, hogy amikor kikerült a menhelyről, a kutya felszabadult és kezdte visszanyerni valódi személyiségét.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy megérkezett új otthonába, tudta, hogy ez az a hely, ahova valóban tartozik.

A kutya akit most Blue-nak hívnak, egy boldog négylábú. Ő és Jennifer egy csodálatos életet élnek együtt. Blue már nem vár a családjára aki elhagyta.

Hirdetés