A menyasszony megkockáztatott egy szellentést, tönkretette 15.000 dolláros menyasszonyi ruháját, miután egy méregtelenítő turmix hasmenést okozott

Hirdetés

A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy a menyasszony latex alakformát viselt, ami azonnal megtelt, mint egy horrorisztikus léggömb.

A menyasszonyi ruha egyetlen másodperc alatt tönkremehet, és ebben az esetben egy méregtelenítő diéta okozta a bajt, miután a menyasszony megkockáztatott egy szellentést, és tönkretette a 15.000 dolláros ruhát. A történet a Redditen terjedt el, ahol egy Nehala nevű felhasználó kínos esküvői sztorikra volt kíváncsi, és egy rendezvényszerző előállt ezzel az esettel- írja a Twice.hu

Hirdetés

A szertartás ugyan még rendben lezajlott, de mielőtt még az ünnepség megkezdődhetett volna, a menyasszony arcán furcsa kifejezés jelent meg, és azonnal magához intette a rendezvényszervező asszisztensét. Az asszisztens néhány pillanattal később jelentette a problémát a főnökének: „Van egy probléma.” – mondta. Kiderült, hogy a menyasszony megkockáztatott egy szellentést, és nagyot veszített rajta.

Mivel a ruha meglehetősen bonyolult darab volt, a menyasszony nem tudott egyedül elmenni a mosdóba, ráadásul a helyzetet csak tovább rontotta, hogy az esküvőt egy istállóban tartották, ami azt jelentette, hogy csak mobil WC állt a rendelkezésükre. Amíg az asszisztens megpróbált segíteni a menyasszonynak, a főnöke próbálta tartani a frontot, de legnagyobb megdöbbenésére a dolgok rosszról csak még rosszabbra fordultak.

Hirdetés

„A menyasszony valamilyen méregtelenítő turmixot ivott, hogy megakadályozza a puffadást. De ez nem keveredett jól a korábban fogyasztott koktélokkal és az igencsak tisztességes reggelivel.” – írta a rendezvényszervező. „Az anyag, amely ennek eredményeként elhagyta a szervezetét, leírhatatlan állagú volt: nyálkás, olajos volt, szálkás darabokkal, olyan volt az állaga, mint a hajzselének.”

Ráadásul a menyasszony vízhatlan, latex alakformálót viselt, ami a combjától egésze a melléig ért, és ami azonnal megtelt, mint egy horrorisztikus léggömb. A WC-papír nem segített, csak még jobban elkente a leírhatatlan állagú masszát, így 20 perc után feladták a próbálkozást, és a menyasszony úgy döntött, nem várakoztatja tovább a vendégeit.

Bár több méterről érezni lehetett a belőle áradó szagokat, mégis visszatért a vendégek közé, hogy sor kerülhessen az ifjú pár első táncára, és a torta felvágására. A helyzet azonban hamarosan még rosszabbra fordult az előre megkoreografált tánc alatt. Miközben a vőlegény megpörgette a menyasszonyt a táncparketten, a derekára tette a kezét, a mozdulattól a massza összekente a ruha hátsó részét, és az olajos folt egyre tovább terjedt. Ezután a pár felvágta a tortát, miközben már mindkettőjük ujjain árulkodó foltok látszottak.

Hirdetés

A menyasszonyt végül megfürdették egy kád vízben, a ruha tönkrement részeit pedig kivágták. Végül visszatérhetett a lakodalomba, a hol a vőlegénye türelmesen várt rá, és egyetlen árva megjegyzést sem tett a történtekről, csak annyit kérdezett, vajon kihagyhatnák-e a harisnyakötő hagyományos eldobását, mivel érthető okokból, nem igazán akart a menyasszony szoknyája alá bújni.

A bejegyzés végén a történetet megosztó felhasználó azt is hozzáteszi, hogy az esküvőről készült képek később megjelentek egy magazinban, és ezek, mivel a szag a képeken nem érződik, valóban gyönyörűek voltak.

A felhasználók többsége rendkívül szórakoztatónak találta a történetet. „Ez a legjobb esküvői rémtörténet, amit valaha olvastam. Ennél biztosan nem lehet borzalmasabb az esküvőm.” – írta egyikük. Mások arra voltak kíváncsiak, vajon hogy emlékszik vissza a menyasszony a nagy napra: Iszonyattal? Büszkén? Esetleg teljes tagadással?

Forrás: twice.hu

Hirdetés