A nőnek bemutatják lánya leendő férjét- az anyósjelölt elsápad, felpattan, és becsapja maga mögött az ajtót. Döbbenetes ami kiderült

Hirdetés

Ed Savitt, az egyetemista fiú kilenc évvel ezelőtt kivett egy albérletet, ahol azonban sehogy sem tudott rájönni, hogy hogyan használja a szárítógépet. Emiatt felvette a kapcsolatot a korábbi lakóval, Heidi Parkerrel, aki szíves örömest segített neki.

Hirdetés

Már pár szó után szimpatikusak voltak egymásnak, a kapcsolatból pedig később nagy szerelem lett, már az esküvőt tervezték. Amikor a lány elvitte bemutatni a fiút a szüleihez, és már beszélgettek egy ideje, a lány édesanyjának hirtelen gyanús fény gyúlt a szemében, kirohant a szobából, és bevágta maga mögött az ajtót.

Senki nem tudta mire vélni ezt a furcsa reakciót, a lány egy kicsit meg is ijedt, hogy anyukájának ellenszenves a fiú. Az anyukája azonban kisvártatva egy fotóalbummal tért vissza, amelyben meglepő képeket mutatott nekik.

Hirdetés

Amikor Heidi hat éves volt, egy törökországi családi nyaraláson “udvarolt” neki egy Ed nevű fiú, akiben a család meglepetten ismerte fel a lányuk vőlegényét!

Úgy látszik, hogy a fiatalok már gyerekkorukban érezték, hogy egymásnak vannak teremtve… Csodálatos egymásra találás ez: miután a két család különböző településen, és viszonylag messze lakott egymástól, az egyetemi albérlet és a szárítógép összehozta őket!

Csodálatosan szép esküvőt tartottak, és azóta is boldogan élnek!

Hirdetés