A nőt egy elhagyatott olyan súlyos baleset éri, hogy mozdulni sem képes: mikor kinyitja a szemét, egy jól megtermett kutyát lát felé rohanni…

Hirdetés

Shannon Lorio rendkívül ijesztő helyzetben találta magát, amikor egy elhagyatott útszakaszon baleset érte, és sérültem feküdt a saját gépkocsijában.

Nem elég, hogy ezen az útszakaszon rendkívül gyér volt a forgalom, a baleset következtében az autó letért az útról, így nehéz volt meglátni az arra esetlegesen elhaladó autósok számára is.

Hirdetés

A nő először elájult, és nem derült ki, hogy mennyi ideig volt eszméletlen. Arra ébredt, hogy minden tagja sajog, és mozdulni is képtelen az autóban, amelynek ablakai közül több is betört. Amit látott, hogy egy jókora német juhász kutya rohan felé…

Fogalma sem volt arról, hogy hogyan került oda a kutya, de mikor odaért, nyalogatni kezdte a mozdulni képtelen nő arcát, és a ruháját húzkodta. Mindezt addig folytatta, amíg ki nem húzta a sérültet az autóból, egészen az úthoz, ahol a nő a kutyába kapaszkodva, végül valahogyan föl tudott állni.

Így egy arra járó autó sofőrje meglátta őt, kihívta a mentőket, a nő pedig kórházba került, ahol megállapították, hogy a sérülései komolyak. Azonban operálható volt és sikerült megmenteni őt!

Hirdetés


Heroes Among Us

Az orvosok egyértelműen elmondták a nőnek, hogy az életét a hős kutyának köszönheti! Nem sikerült megállapítani, hogy ki a kutya gazdája, azonban a híressé vált állatot egy kutyakiképző fogadta be, hogy mentőkutyát neveljen belőle. Egyértelmű, hogy őstehetség!

Heroes Among Us

Szinte hihetetlen, hogy az akkor még ki nem képzett állat mennyit tett ezért a nőért, és tulajdonképpen az életét is neki köszönhette! Valóban igaz, hogy az állatok sokkal okosabbak annál, mint sok ember gondolja, a kutyák pedig valóban a legjobb barátaink! Neked mi a véleményed?

Forrás: tudnodkell.info

Hirdetés