A nyolcéves kisfia szemébe nézett és elmondta neki, napjaik vannak hátra együtt! „Anyu már nem lesz jobban”

Hirdetés

Árván maradt egy 8 éves kisfiú, miután édesanyja 35 évesen rákban elhunyt.

Csak egy kis időt szeretett volna még együtt tölteni kisfiával Vicky Myers. A 35 éves thornaby-i asszonynak azonban a világ legkegyetlenebb feladata jutott: el kellett mondani 8 éves kisfiának, hogy meg fog halni. A kis William így mindkét szülőjét elveszítette, mivel édesapja 2015-ben váratlanul elhunyt- írja a borsonline.hu

Hirdetés

Vicky egyszer már harcolt a mellrákkal, akkor azt gondolták, sikeresen legyőzte. Tavaly azonban közölték vele az orvosok, hogy áttéteket képzett a teljes testében, és már csak három hónapja van hátra.

„Minden percét Williammel töltötte és dacolt a halállal. Végül még egy évig élt. Azt mondogatta, szeretne még egy utolsó közös karácsonyt. De végül le kellett ülnie és elmondani a fiának, meg fog halni” – emlékezett vissza Vicky legjobb barátnője.

Hirdetés

„William azt mondta neki, hogy ha majd jobban lesz, akkor sok mindent csinálnak majd együtt. De Vicky nyugodt hangon azt mondta neki, anyu már nem lesz jobban. És elmondta, hogy meg fog halni. Felkészítette Williamet a legrosszabbra”.

Az édesanya több kemoterápiát is bevállalt csak azért, hogy időt nyerhessen a fiával. De a véget nem tudta elkerülni.

William a nagymamájával fog élni.

Hirdetés

Hirdetés