A siket vőlegény nem értette, miért nem megy oda hozzá a menyasszonya. Amikor megértette, akkor elsírta magát

Hirdetés

Az alábbiakban egy megható, esküvői felvételt láthatunk, ahol a szépséges menyasszony, Elizabeth egy fantasztikusan figyelmes és egyedi ajándékkal készült a vőlegénye, Scott számára!

Hirdetés

A férfi öt éves volt, amikor az orvosok észrevették, hogy nem hall megfelelően, és mindössze három év leforgása alatt teljesen elvesztette a hallását. Menyasszonyával két évvel ezelőtt egy online társkeresőn találkoztak, és annyira jól összeilletek, akkora szerelem alakult ki közöttük, hogy a nő hamarosan már az ausztrál jelnyelvet tanulta.

Az esküvőre Elisabeth egy roppant megható ajándékkal készült: megtanulta Christina Perri “A Thousand Years” című dalának szövegét és az ahhoz tartozó jelnyelvet!

A férj azt se tudta, hova legyen meghatottságában: könnyekig hatódott, és az esküvő után is több tucatszor végignézte az erről készült videót: látszott, hogy semmivel sem lehetett volna neki nagyobb örömet okozni!

Hirdetés

Ezen felbuzdulva a menyasszony megosztotta a videót az interneten is, ahol az hamar népszerűvé vált: egy ausztrál hírportálnak nyilatkozva a hölgy elmondta, hogy mennyire jól esett neki a számtalan pozitív komment. A legjobban a fogyatékossággal élő gyermekek szülei hozzászólásainak örült, mert úgy érzi, adott nekik némi reményt, hogy a gyerekeik felnőve megtalálják a boldogságot, és életük párját:

Következzen a megható videó:

Hirdetés