A túlsúlyos lány, aki már lemondott a szerelemről, egy fitneszedző mellett találta meg a boldogságot

Hirdetés

A 23 éves Brittany Jacques azt mondta, korábbi partnerei nyomást gyakoroltak rá, hogy fogyjon le, annak ellenére, hogy eredetileg a nő telt idomai vonzották őket.

Brittany Jacques önbizalomhiánnyal küzdött, miután előző partnerei azt mondták neki, hogy le kellene fogynia, és már le is mondott arról, hogy megtalálhatná az igazi szerelmet. A 116 kilós lány nehezen tudta elfogadni a helyzetet, mivel exbarátai korábban mind azt mondták, hogy éppen telt idomai miatt vonzódtak hozzá- írja a twice.hu

Hirdetés

Amikor azonban a kanadai nő már végleg lemondott a randevúzásról, a Facebookon megismerkedett a szintén 23 éves Matt Montgomery személyi edzővel.

A pár már az első randi óta nagyon boldog volt, és nemrég el is jegyezték egymást. Azt mondják, az övék „szerelem volt első látásra”, de elismerik, hogy még mindig kapnak bántó megjegyzéseket a köztük lévő 53 kiló súlykülönbség miatt.

Brittany elmesélte, hogy exbarátai megjegyzései nagyon is megingatták az önbizalmát, de arra is rájött, hogy nem akar az ő kedvükért lefogyni, mert ha megtenné, már nem szeretné önmagát.

„Nem voltam benne biztos, hogy találhatok valakit, aki igazán szeret engem, olyannak, amilyen vagyok, de amióta találkoztam Mattel, nem is lehetnék boldogabb.” – meséli Brittany.

Hirdetés

Matt, aki 63 kiló, azt mondta, azonnal vonzotta őt a Brittanyból áradó pozitivitás, annál is inkább, mert előző barátnői, akik karcsúbbak voltak, mind bizonytalanok és elégedetlenek voltak a testükkel.

„Amikor megismertem Brittet, annyira magabiztos volt a saját testével kapcsolatban, és ez nagyon tetszett benne, semmit nem akarok rajta megváltoztatni, és soha nem kérném rá, hogy ezt tegye.” – mondta Matt.

„Én is szeretem az ételt, és nem követem nyomon, mennyi kalóriát fogyaszt, azt akarom, hogy azt ehessen, amit csak akar, és boldog legyen.” – tette hozzá.

A pár a napokban jelentette be az eljegyzését, és arról is beszámoltak, hogy továbbra is kapnak negatív megjegyzéseket, különösen az interneten.

„Néha észreveszem, hogy az emberek megbámulnak minket, amikor elsétálunk mellettük, de a legtöbb megjegyzés online érkezik.” – mondta Matt. „Az emberek az Instagramon olyan megjegyzéseket tesznek, hogy nem vagyok elég nagy, vagy elég férfias hozzá.”

Hirdetés

Brittany és Matt azonban szeretnének még több hozzájuk hasonló párt látni a világban, hogy végre rácáfolhassanak arra, hogy ezek a kapcsolatok nem működhetnek a súlykülönbség miatt.

„Határozottan létezik ez a tévhit, miszerint egy kövér és egy sovány ember nem lehet intim kapcsolatban, és nem alapíthat családot, de nekünk soha nem voltak problémáink. Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy találkozhattunk, és boldogabbak vagyunk, mint valaha.” – mondja Brittany.

Forrás: twice.hu

Hirdetés