A vizsgálatkor a nőgyógyász különös kérdést tett fel a terhes nőnek, amitől annak szinte elállt a lélegzete is!

Hirdetés

Néhány hónappal az esküvő után az kanadai Alberta tartománybeli Webb házastárspár megtudta, hogy hamarosan egy kisgyermekkel bővül a család. Tim és Bethani Webb úgy tervezték, hogy legalább egy évig élvezik a szabadságot, mielőtt a gyermekvállalásról gondolkoznának, de a sors másképpen rendelkezett.

Azonban a friss házasok aligha fogadták bánattal a hírt, éppen ellenkezőleg! Mert attól még, hogy egy kisgyermek akkor jön a családba, amikor még nem várták, kevésbé lesz nagy öröm szülei számára születése. Azonban ami később történt, arra a Webb házaspár nem volt egészen felkészülve…

Hirdetés

Az egyik soron következő orvosi vizsgálat alkalmával ugyanis a vizsgálatot végző orvos egy eléggé váratlan kérdéssel fordult az ifjú hölgyhöz, Bethani-hoz. Azt kérdezte meg tőle, hogy előfordult-e a családban, hogy valaki ikreket szült. A leendő anyja zavart volt, és időközben az orvos egy képet mutatott neki a monitoron.

Hirdetés

A képernyőre pillantva az orvos elkezdett számolni…

Hirdetés

„Amikor megmutatta a harmadik babát a képernyőn, azt gondoltam: elég! De az orvos még nem ért a végére!” – emlékszik vissza a történtekre Bethani, a sokgyermekes anyja.

Mint kiderült, a nő első terhessége során, hasában négyes ikrek várták világra jövetelük pillanatát. A pár elismerte, hogy először ez a hír valóságos pánikot okozott, de aztán egy kicsit megnyugodva, a Webb-pár elkezdte felmérni, hogy hogyan kell megváltoztatni terveiket, életüket a jövőre nézve.

Hirdetés

Az ifjú házaspár úgy döntött, hogy egy időre Tim édesanyjához költöznek, mert apró lakásuk nyilvánvalóan nem volt megfelelő négy új jövevény számára. És persze a leendő szülők sürgősen elkezdték megvásárolni mindazt, amire egy gyermek születésekor szükség lehet, de ezúttal mindenből a négyszeres mennyiséget kellett beszerezni. „A Pampers volt mindenütt!” – osztja meg Bethani emlékét.

Az orvosok gondosan figyelemmel kísérték a leendő anya és csecsemőinek egészségét. A terhesség 8. hónapjában világossá vált, hogy az asszony nem tud egyedül szülni, és az orvosok a császármetszés mellett döntöttek. Megszületett hát a négy kisbaba, mind a négyen kislányok és mind a négyen egészségesek!

Hirdetés

A szülészorvosok szerint az ilyen terhesség valószínűsége 1:15 millióhoz. Ráadásul az olyan négyes ikrek, akiket nem mesterségesen megtermékenyített anya szült, valóban nagyon-nagyon ritkának mondhatóak. Az pedig, hogy mind a négyen lányok, egyértelműen rávilágít arra, hogy ez az eset valóban egyedülálló.

Hirdetés

A nagycsalád fejének, Timnek, lányai a lehető legjobbkor születtek, hiszen édesapja sajnos nem érhette meg, hogy négyes iker lányunokáit megpillanthassa, a lányok születése előtt egy évvel meghalt. Tim végtelenül sajnálja, hogy így alakult, de ugyanakkor biztos abban, hogy ő is nagyon büszke lenne unokáira.

Tim persze mindent megtesz a lányaiért, és számukra ő a világ legjobb apja. Természetesen négy kisgyerek gondozása, nevelése hihetetlenül kimerítő feladat, de a Webb család így is képes megtalálni az élet örömét, élvezik ez életet, és még viccelődni is marad kedvük.

Hirdetés

„Négy lány? De hát az szuper! Timnek és nekem legalább nem kellett vitatkoznunk, amikor nevet kellett választanunk!” – meséli mosolyogva Bethani.

Tetszett ez a cikk? Ha igen, akkor ne feledd el megosztani barátaiddal, ismerőseiddel! Véleményedet pedig szívesen olvassuk, írjad meg nekünk a kommentrovatban!

Forrás: bidista.com

Hirdetés