A vonaton egy süketnéma lány lépett oda hozzánk. Jó szívvel adtunk neki pénzt, gondoltuk segítettünk rajta, de ami 5 perccel később történt, attól elállt a lélegzetünk! Ilyen van?

Hirdetés

Sziasztok. Ez tegnap történt. Èpp a vonaton ülök pest fele ès az imènt egy süketnéma lány adott egy kis papírt mellè egy tollat.

A papírra az volt írva “süketnéma vagyok kèrem segítsenek 300FT-al”…a vonaton vègigment kiosztotta a lapokat majd visszament a vonat vègèbe… mikor hozzám èrt nagylelkűen nem 300at hanem 500FT-tal segítettem amit hálája jelèül meg is köszönt…

Hirdetés

Nem is tudom miért, de eluralkodott rajtam a kíváncsiság. Felálltam a helyemről fogtam magam és utána mentem nèzve, hogy hány ember ad oda neki olyan “hatalmas nagy összeget”. Ugye 300FT-ról van szó. Rajtam kívül egy fiú pedig egy 1000-est adott neki… Hihetetlen hogy az emberek ilyenek legyenek… Ám az igazi döbbenet akkor következett, mikor jött visszafele és a két kocsi között jól hallhatóan megcsörrent a telefonja és beleszólt, hogy “Halló, ki az?” és elkezdett telefonálni..!

Hirdetés

Akkor már nyilván valóvá vált a dolog: Itt egy ordas nagy ÁTVERÉSNEK vagyok a szemtanúja.. Majd a lány ezután letette és elindult a következő vagonba.. Lehet rosszul tettem, de akkor és ott csak annyit tudtam csinálni, hogy utána kiabáltam, hogy “csezd meg a pénzed, nem is vagy süket” és mérgesen vissza mentem a saját fülkémbe. Döbbenet milyen emberek vannak!

Hirdetés

Ezzel visszaélni! És ez ugye csak amit itt és most látok, kitudja még naponta hányszor és melyik járaton játssza el ugyanezt..! Ezt csak azért írtam, hogy vigyázzatok, hogy kinek is adakoztok! Szomorú, de tényleg ilyen aljas mocskos módszereket is képesek kijátszani egyes emberek az anyagi haszonszerzés reményében..!

Osszátok meg ezt a történetet! Erről az aljas módszerről tényleg jobb ha mindenki tud! Köszönöm! Nyárfádi Katalin

Forrás

Hirdetés