Az 5 gyermekes édesanya befogadja haldokló szomszédja 3 gyermekét: pár hónap múlva kopogtatnak az ajtaján

Hirdetés

Audrey-nak, egy három gyermekét egyedül nevelő fiatal nőnek kivizsgálásra be kellett feküdnie a kórházba, és erre az időre szomszédját kérte meg, hogy vigyázzon a gyermekeire.

Hirdetés

Nem tudhatták, hogy ez meddig fog tartani, azonban a kedves nő és férje, Tisha és Kevin elvállalták a három gyermek felügyeletét annak ellenére, hogy nekik maguknak is volt 5 gyermekük, és ők sem éltek meg könnyen.

Ráadásul kiderült, hogy Audrey második stádiumú nyelőcső, illetve gyomorrákban szenved. Elmondták neki, hogy már nem sok ideje van hátra, azonban nem maga miatt aggódott elsősorban, hanem attól rettegett, hogy mi lesz most a gyermekeivel.

Mivel senkije sem volt, nem tudta, hogy ki viseli majd a kicsik gondját. A szomszédasszony és férje azonban annyira megszerették a három gyermeket, hogy elvállalták azt az óriási feladatot, hogy saját gyermekük mellett a másik három kicsit is felnevelik.

Hirdetés

Mindezt annak tudatában, hogy a gyermekek édesapjukat, most pedig édesanyjukat is elvesztették. A szülők önzetlensége és történetük rövid idő alatt virális lett a közösségi oldalakon, és eljutott a nagy médiaszolgáltatókon keresztül több tízmillió emberhez.

Egy nap arra lettek figyelmesek, hogy kopogtatnak az ajtón: a Fox 5 csatorna egy csodálatos ajándékkal lepte meg őket: vállalták, hogy segítőkész emberek felajánlásából felújítják és bebútorozzák a már igencsak nagyra nőtt család házát.

Amikor a munka végeztével a család hazaérkezett, szinte szóhoz sem jutottak, annyira gyönyörű lett a lakásuk, hogy örömökben elsírták magukat!

Hirdetés

Csodálatos ez a gesztus, nézd meg velünk a rövid filmet:

Hirdetés