Az anya könyörög az embereknek, hogy hagyják abba a zaklatást, miután 12 éves fia az iskolai zaklatás miatt öngyilkos lett

Hirdetés

Fotó: Instagram

Egy 12 éves Drayke gyermek állandó zaklatáson esett át, és úgy döntött, hogy végzetes lépést tesz. Öngyilkos lett, hogy véget vessen szenvedésének és kínjának. Ennek az imádnivaló fiúnak a családja összetört. Drayke halála óta eltelt napokban egyre jobban felhívták a figyelmet a zaklatásra és az öngyilkosságra – számol be a Mum Central.

Hirdetés

Drakye Andrew Hardman 2009. május 26-án született Samie és Andrew Hardman gyermekeként. Imádta a családja, csillapíthatatlan szenvedélye volt az atlétika és a legédesebb lélek. Kedves gyermek volt, nagy szívvel, tele szeretettel és együttérzéssel mindenki iránt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samie Hardman💜 (@shardman5)

Drayke megpróbált összebarátkozni a zsarnokával, de hiába. Drayke iskolája tudott a zaklatásról, és már intézkedett is a támadóval szemben, felfüggesztve őt. Ennek ellenére a zaklatás folytatódott, és súlyosan befolyásolta a mentális egészségét – írja a Remembering Warriors. Drayke hétfőn monoklival tért haza az iskolából, és elmondta idősebb nővérének, hogy a bántalmazója fizikailag bántalmazta őt.

Hirdetés

2022. február 9-én a nővére látta, hogy az öccse a kedvenc pulóverével lóg az emeletes ágyáról. Drayke édesapja, Andrew azonnal megkezdte az újraélesztést, amíg a mentősök meg nem érkeztek és át nem vették az irányítást. Drayke szíve 15 perc után reménysugárként kezdett el verni. Addig azonban végzetes károsodást szenvedett. Drayke 2022. február 10-én halt meg, családjától és feltétel nélküli szeretetüktől körülvéve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samie Hardman💜 (@shardman5)

Samie szívhez szóló fotókat posztolt fiáról, Drayke-ről az Instagramon. A képaláíráshoz azt írta: „Ez…. Ez a zaklatás eredménye, a jóképű fiam olyan csatát vívott, amelyet még én sem tudtam megmenteni. Ez valóságos, néma, és nincs semmi, amit szülőként tehetsz, hogy elvegye ezt a mély fájdalmat”.

Hirdetés

Hozzátette: „Nincsenek jelek, csak mások bántó szavai, amik végül elrabolták a mi Drayke-ünket erről a kegyetlen helyről. Ő 12…. volt. 12 éves volt. Hogyan gondolhatja egy 12 éves, akit mindenki olyan tudatosan hevesen szeretett, hogy az élet olyan nehéz, hogy el kell vennie magától”.

Drayke apja, Andrew a 9News-nak elmondta, hogy szerinte Drake zaklatója maga is áldozat volt. Azt mondta: „A lelke mélyén valami eltört, amit ez a gyerek elvett a fiamtól, és ennek valahonnan jönnie kell, mert … a gyerekek nem természetes módon dühösek. Tehát az, hogy neki kellett megtámadnia a fiamat, hogy önbizalmát növelje, azt jelenti, hogy hiányzott neki valami”. Hozzátette: „Tehát bizonyos értelemben ez a bántalmazó is áldozat volt, és itt kell megtalálnunk a megoldást, hogy megtanítsuk a gyerekeinknek, hogy a világ elromlott, de ők az a generáció, amelyik meg fogja javítani”.

Hirdetés

A szülei igyekeznek felhívni a figyelmet arra, hogy a gyerekeknek meg kell tanítani a kedvességet. Szerintük az együttérzés és a kedvesség megelőzheti a fiuk halálához hasonló dühöngéseket. A szülőknek jobban jelen kell lenniük gyermekeik életében, és meg kell tanulniuk az érzelmi zavarok jeleit, hogy megkapják a szükséges segítséget gyermekeik számára.

Via

Hirdetés