Az apja lehetne: becserkészte 48 éves filozófiaprofesszorát az egyetemista lány

Hirdetés

Huszonhét évvel idősebb online segítőtanárába zúgott bele egy 21 éves német lány, miután megtalálta a férfi oktatóvideóit Youtubeon. Jana szülei nem örülnek a kapcsolatnak.

Hirdetés

Jana Leonhardt nem a szerelmet kereste, amikor belebotlott a 48 éves filozófia tanár, Peter videóiba három és fél évvel ezelőtt. Az oktatóanyagok nézése közben azon kapta magát, hogy halálosan beleszeretett a nála több mint kétszer idősebb férfiba. Arra jutott, hogy egy próbát megér, és küldött neki egy emailt, amelyben magáról mesélt.

A férfi órákon belül válaszolt, ő is mesélt egy kicsit magáról, személyes dolgairól, filozófiáról, és felfedezték, hogy mennyi közös van bennük. Három hónapon át leveleztek így, miután Peter megkérte a lányt, hogy FaceTimeon is beszélgessenek.

Hirdetés

Bár Jana szégyenlősség miatt vonakodott, végül az érdeklődés győzedelmeskedett benne, így beleegyezett. Órákon át beszélgettek, amíg eldöntötték, hogy élőben is találkoznak.

 

Peter 400 kilométert vezetett le Frankfurtból Jana szülővárosába 2017 decemberében, és amikor találkoztak, mindketten szerelmet éreztek első látásra.

Hirdetés

Bár Jana azonnal szerette volna, ha komolyabbra fordulnak a dolgok, Peter két éven keresztül örlődött magában az óriási korkülönbség miatt. Végül úgy döntött, beadja a derekát, és bár barátaik és rokonaik nem helyeselték döntésüket, a férfi szülei nem is hajlandóak őket együtt látni, de a pár úgy véli, idővel el kell fogadniuk, hogy ők így boldogok.

Forrás: dailymail.co.uk / noizz.hu

Hirdetés