Az orvosok könyörögve kérték, hogy ne ráncigálja tovább kislánya holttestét… de 30 perc múlva hihetetlen dolog történik…

Hirdetés

Ez a történet három évvel ezelőtt történt Ukrajnában, Szilveszter éjszakáján. Ruslan és Anastasiya sok éven át arra gyűjtöttek, hogy saját otthonuk lehessen. Végül sikerült megvásárolniuk egy tágas lakást, amely még medencével is fel volt szerelve.

Álmaik háza volt ez, sport szobával, játékszobával és saját úszómedencével, de nem tudták, hogy az új év éjszakája egy rémálomhoz fog hasonlítani.

Hirdetés

A gyerekek rohangáltak a lakásban, a szülők ételt készítettek a konyhában. Észrevették, hogy hirtelen túl nagy csend lett. Ruslan és Anastasiya hozzá voltak szokva, hogy kislányuk nevetésétől viszhangzik az egész lakás, de most még egy nyikkanást sem hallottak.

Hirdetés

Általában Alesya nevetését az egész házban lehetett hallani, de akkor olyan csend lett, hogy hallották volna, ha egy tű leesik a földre.

Mikor Ruslan megtalálta lányát, rettenetesen kétségbe esett. Alesya a medence alján feküdt, mozdulatlanul. Azonnal beugrott a vízbe, a felszínre hozta őt, de a kislány már nem lélegzett.

Mikor Anastasia bejött a szobába és meglátta lánya élettelen testét felüvöltött aztán elájult. A szülők hívták a mentőket, Ruslan pedig azonnal nekikezdett az újraélesztésnek.

Hirdetés

Ruslan igazából ezt soha nem tanulta meg, csak azt utánozta, amit a filmekben addig látott.

10 perc múlva megérkeztek a mentők és ők folytatták az újjáélesztést.

De egy perccel később az orvos halottnak nyilvánította Alesyát. Már semmit sem tudtak érte tenni.

Ruslan a földre rogyott és könyörgött az orvosoknak, csináljanak valamit a kislánnyal. Ők azonban már a rendőrséget hívták, hogy értesítsék őket a halálesetről.

Ruslan azonban még mindig nem adta fel, leült a kislány mellé a földre és tovább folytatta az újjáélesztést. Akkor sem hagyja abba, amikor a mentőorvosok arra megkérik.

Hirdetés

Aztán 40 perccel azután, hogy a kislányt kimentette a vízből, észrevette, hogy a kislánynak elkezdett dobogni a szíve.

Az orvosok nem hittek a szemüknek. A kislányt 30 perccel korábban halottnak nyilvánították, aztán ismét elkezdett verni a szíve.

Azonnal bevitték a kórházba, mert kómába esett és napokon keresztül küzdöttek az életéért. Két héttel később felébredt a kómából, az orvosok azt mondták, nem fog már felépülni. Sajnos így is történt, nem tudott beszélni és mozogni sem ekkor és nem látott.

Hirdetés

De Alesya mindenkit meglepett, mert valami csoda folytán néhány héttel később már ki tudott mondani néhány szót. Visszatért a látása is és lassan ismét tudott járni. Néhány hónap múlva teljesen felépült!

Ha szülők vagyunk, néha szuper képességekkel rendelkezünk. Ruslannak köszönhetően Alesya erős, boldog és gyönyörű nővé fog felnőni.

Forrás: buzzblog.eu

Hirdetés