Durván beszólt a néninek a bunkó anyuka, ám a rocker srác reakciója mindent vitt!

Hirdetés

56-os_villamos-jpg-1200x0_q85

A helyszín Budapest, egy tömött 56-os villamos, és két egymással szemben lévő szék. Az egyiken egy ápolt, kedves arcú öreg néni ül, a másikon egy nő, gyerekével az ölében.

A kissrác folyton himbálja a lábát, és állandóan belerúg a néni térdébe. A nénit mindez láthatóan nagyon zavarja, de nem szól rögtön az anyukának, hisz a gyerek egészen kisfiú még. Inkább próbál szegényke hátrébb húzódni, hátha nem ér el odáig a gyerek lába.

De a rugdosás tovább folytatódik, az anya pedig nagyon nem akarja észrevenni, mi történik.

A néni udvariasan megszólítja az anyát:

Hirdetés


„- Elnézést, kedves, de a kisfiú folyamatosan rugdossa a lábamat, és ez már az én koromban nem tréfa, eltalál egy csontot, vagy egy eret, akkor  lehet, hogy járni sem fogok tudni. Legyen szíves, szóljon rá.”

„Csak nem gondolja, hogy pont egy ilyen vénasszony miatt korlátozni a gyerekemet! Foglalkozzon a saját dolgával, ne engem oktasson!” – kiabál rá a nő.

A villamoson mindenki megdöbbenéssel hallgatja végig a jelenetet, majd egy rocker fiú (acélbetétes bakancs, tar frizura, bőrkabát) kiveszi a szájából a rágót, és a bunkó anya hajába nyomja. Majd közömbös hangon odaszól:
– Engem se korlátoztak gyerekkoromban!

Na, a nő arckifejezése – gondolhatod… Az egész hetem feldobta, hogy ezt láthattam!

Neked is tetszett a történet? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Hirdetés