Egy cigarettát kért csak a fiútól, de mikor beszélgetni kezdtek és kiderült ki is ő valójában, leesett az állunk! Hová tart ez az ország?

Hirdetés

egy-cigarettat-kert-csak-a-fiutol

Varga Balázs egy fiatal és nyitott fiatalember, aki két napja épp hazafelé tartott, mikor, egy szál cigarettáért leszólította őt egy férfi az Astoria aluljárójában… Már eleve az is csodaszámba megy, hogy nem fordította el a fejét és folytatta útját automatikusan. Az igazi meglepetés pedig csak ezután jött!

Ezt osztotta meg Balázs a Facebookján, így leközöljük most mi is, mert egyszerűen mióta olvastuk nem térünk magunkhoz, hogy fordulhat elő ilyen a 2016-ban Magyarországon!

“Sziasztok! Ma hazafele menet az astorian összefutottam egy hajléktalan úrral. Tamásnak hívják, töri, magyar szakos tanár. Ha valamit nem értetek forduljatok hozzá bizalommal, és ha egy módotok van rá, honoráljátok a segítségét egy kis cigarettával, alkohollal, étellel. Neki is könnyebb dolga van, és nektek is menni fog a töri

:) jó fej az öreg, és nagyon penge. Szégyen hogy valaki a diplomájával nem jut tovább egy aluljárónál.

Ha bárki keresi, 0-24ben megtalálható az Astorián a metrókijáratnál.”

Kérjük bárki, aki tud segíteni Tamásnak egy kis étellel, pénzzel, vagy esetleg munkával, keresse fel, vagy csak küldje oda gyermekeit egy kis korrepetálásra!

Ne hagyjuk, hogy ez a rendes férfi ilyen körülmények között kényszerüljön élni!

Oszd meg, és segíts otthonra lelni a férfinak!

Forrás: Facebook

Hirdetés