Egy férfi bemegy a bisztróba

Hirdetés

Egy férfi bemegy a bisztróba. A pincér megkérdi, milyen italt hozhat neki.
– Nem kérek semmit, köszönöm. Egyszer próbáltam alkoholt inni, de olyan rosszul lettem tőle, hogy aztán sohasem próbáltam.
Kis idő múlva jön a pincér, megkínálja cigarettával.
– Nem, köszönöm. Egyszer rágyújtottam, de olyan rosszul lettem tőle, hogy azóta meg se mertem próbálni. Egyébként csak a fiamat várom.
A pincér visszakérdez:
– Nagyot tévedek, ha azt feltételezem, hogy csak ez az egy gyereke van?

+1 vicc:
– Nem iszom, nem dohányzom, minden reggel pontosan hatkor kelek, este pontosan tízkor fekszem. A feleségemhez 100 százalékig hű vagyok. De mindez meg fog változni, csak kerüljek ki a sittről!

Hirdetés

+1 vicc:
A bisztróban a csinos pincérnőnek mondja az egyik vendég:
– Hölgyem, fogadna velem 100 dollárba, hogy ki tudok úgy menni a mosdóba, hogy közben az egyik szememet végig rajta tartom az italomon?
A pincérnő elnéz a férfi WC felé, és látja, hogy az a folyosó végén van, ahonnan nem látni a pultot. Elővesz 100 dollárt, leteszi az asztalra. A férfi erre kiveszi az üvegszemét, leteszi az itala mellé, majd kimegy. Amikor visszajön, tovább fűzi a hölgyet:
– Fogadjunk ismét 100 dollárba, hogy meg tudom harapni a saját fülemet!
A pincérnő gondolja, ezt már biztos nem lehet megcsinálni, kitesz hát még 100 dollárt. A férfi erre kiveszi a műfogsorát, és megharapja vele a saját fülét.
Kis idő múlva megint fogadást ajánl:
– Nos, hölgyem itt az alkalom, hogy visszanyerje a pénzét! Fogadjunk 200 dolcsiban, hogy képes vagyok úgy szeretkezni Önnel, hogy nem vesz észre belőle semmit!
A nő elgondolkodik, majd gondolja, ez már biztos nem jön össze a pasinak, így hát belemegy a dologba. Hátramennek a sötét folyosón, majd az egyik irodában megtörténik a dolog. A nő büszkén mondja:
– Hohó! Elvesztette a fogadást, mindent éreztem!
A férfi előveszi a 200 dollárt, átnyújtja, majd búsan mondja:
– Könnyen jött, könnyen ment!

Hirdetés