Elhunyt az idős bácsi: másnap egy zacskót találtak a lakásán a szomszéd kislány nevével. Amikor meglátták, mi van benne, szólni sem tudtak a döbbenettől:

Hirdetés

A szomszédságban mindenki ismerte és kedvelte az idős, 83 éves nyugdíjast, aki az utolsó pillanatig fiatalos életformát folytatott. Fiatalosságát és ruganyosságát annak köszönhette, hogy törődött a szomszédaival, és nagy szeretettel fordult feléjük. Még utolsó éveiben is rengeteg féle sportot űzött.

Hirdetés

Felesége elvesztése után azonban bezárkózott, és magába fordult. A szomszéd család meg akarta hálálni a kedvességét, és elmondták neki, hogy gyermeket várnak, mégpedig egy kislányt. Az idős bácsi még a karjába vehette a kisbabát, pár hónapon belül azonban elhunyt.

Halálát követően a lakásában találtak egy reklámszatyrot, amin a kislány neve állt: “Cadi”. Amit azonban benne találtak, rendkívül meglepte őket, mert annyira ötletes és kedves volt: a bácsi telerakta az a szatyrot ajándékokkal, egészen a gyermek 16 éves koráig.

Hirdetés

Azzal, hogy minden évben nyisson ki egyet. Mivel a bácsi tudta, hogy már nem él sokáig, még gyorsan bevásárolt ajándékokból! Példaértékű gondoskodás és törődés: bárcsak minden ember ennyire foglalkozna azzal, hogy másokat boldoggá tegyen!

Hirdetés