Ez a férfi 28 éve nem látta a fiát, amikor egyszer csak a műsorvezető megmutatja, hogy épp a háta mögött van!

Hirdetés

Ez a férfi még sosem találkozott a 28 éves fiával, de a tévénézőknek hála, ez az álma most teljesülhetett!

Az amerikai Fox5 csatorna egy új műsor készítésébe fogott, amelybe bevonta a Twitter egyik, szintén új alkalmazását a Periscope-ot.

Hirdetés

A Suprise Squad csapat épp egy benzinkúthoz indult, hogy valakinek meglepetést okozva, hogy teletankolják az autóját. Az, hogy ki legyen a szerencsés, a nézők dönthették el az élő alkalmazáson keresztül. Az emberek így választották ki David Winkelspecht-t, aki éppen 5 dollárra akart tankolni üzemanyagot, akinek autója rakterében volt egy csomó bútor, használati tárgy, amit el akart adni azért, hogy legyen pénze Las Vegasból San Diegóba utazni fiához, akit még életében nem látott, pedig az már 28 éves, és egy kislány, illetve egy kisfiú apukája.

David 17 éves korában beállt katonának, így nem tudott foglalkozni újszülött fiával, aki szintén a David nevet kapta, sőt a fiúunokát is Davidnek hívják. Amikor a férfi leszerelt, a családja már eltűnt, így megszakadt a fiával a kapcsolat.

Hirdetés

Egy nap azonban egy barát közbenjárására apa és fia a Facebookon egymásra talált, így megkezdték a szervezkedést, a gyűjtést, hogy találkozhassanak. Itt jönnek a képbe a tévés segítők, akik összesen ezer dollárral támogatják a férfit, majd a műsorba is behívták, és mikor arról kérdezték, hogy mikor indul San Diegóba, hirtelen kinyílt az ajtó és a legnagyobb meglepetésben részesült a férfi: ottmtermett a fia, családostul. El lehet képzelni az örömet.

Hirdetés