Fiúk, be kell valljak valamit! Semmi sem lohasztja le jobban a vágyunkat, ennél

Hirdetés

fiuk-be-kell-valljak-valamit

„Kedves Férfiak és reménybeli Férfiak,

Nőként imádom a férfiakat, és kívánom, hogy sokkal több hímneműből váljon igazi, nagybetűs Férfi! Fiúk, be kell valljak valamit!! Nem lohasztja le semmi olyan gyorsan a vágyunkat, mint ha egy pasi csak szenved, és képtelen önmaga lenni! Volt….nincs!

Nincs az a nő, aki felnézne egy olyan pasira, aki minden erejét megfeszítve egyfolytában agyal, vajon mit gondolhatnak róla mások!!

Szegény csóri! Kiteszi a kirakatba, ami szerinte menő, ám az egész élete tiszta kamu!

Az ilyenek tényleg azt hiszik, hogy izmokkal vagy menő kocsival elterelik a figyelmet a legfontosabbról, a személyiségükről?! Vagy inkább arról a mélységesen mély fekete lyukról, ami a helyén tátong…

Hirdetés


Nem hiába mondják, hogy a szem a lélek igazi tükre! És, mikor belenézek egy Férfi szemébe, és azt látom, hogy nem EGY nőt akar, hanem ENGEM… na akkor jön az a jóleső bizsergés…

Amikor érzem a Férfin, hogy nagyon egyben van: tudja, mit akar, és tenni is kész érte… az megérint és beindít – tetőtől talpig!

Az az energia, az a szenvedély!! Na, ez már igen!!! Mennyire más ez, mint a szétszolizott, ecsetfejű nyomi, aki a lúzer haverjainak pózolva mutogatja az izmait… és az a szerencsétlen tényleg azt hiszi, hogy mi, csajok is csorgatjuk utána a nyálunkat! Haahahaaa!!!!

Kedves hímek, kívánom, hogy találjatok végre magatokra! Változtassatok, ne legyetek zombik, vegyétek a kezetekbe a sorsotokat és legyetek nagybetűs Férfiak! Ha kell, segítséggel, vagy akárhogy—de merjétek megtenni!!! Ne értünk, magatokért!

Puszi:

Dóri”

Forrás: Facebook

Hirdetés