HOGY TALÁLJAM MEG AZ “IGAZIT”?

Hirdetés

KULCS A LÉLEKTÁRSAD MEGTALÁLÁSÁHOZ, AVAGY A VONZÁS TÖRVÉNYÉNEK ALKALMAZÁSA A PÁRKAPCSOLAT TERÜLETÉN

Ha jelenleg nem élsz párkapcsolatban, de úgy érzed eljött az ideje annak, hogy singli státuszodat feladd és újra megnyisd a szíved a következő lélektársad felé, akkor ez az írás hasznos lehet a számodra.
Az alábbiakban szeretném megosztani veled azt a három kulcsfontosságú dolgot amelynek segítségével te is megtalálhatod azt a társat, amelyre szíved, lelked legmélyén vágysz. Ezek mindegyike külön külön is közelebb visz célodhoz, de az együttes alkalmazásuk jelenti a néha csodával határos végeredmény megjelenését életedben.
Ez a 3 kulcs mindenki számára elérhető és mindenkinél működik nemtől, beállíottságtól, életkortól, képzettségtől függetlenül.

A saját élettapasztalatimból kiindulva és/vagy a környezetem résztvevőinek életét megfigyelve sokat foglalkoztatott a kérdés, hogy miért van az, hogy egyesek az élet szinte minden területén könnyedén érnek el sikereket, míg a szerelmi élet és a párkapcsolat terén megrekedtek.

forget-your-first-love

Ha úgy érzed eleged van az egyedüllétből, és kész vagy arra, hogy egy kis időt, figyelmet és energiát szentelj a következő hetekben hónapokban a lélektársad tudatos bevonzására, akkor nagy esélyed van arra, hogy a számodra ideálisnak elképzelt partner megjelenik életedben.

Hirdetés


  1. Tiszta elképzelés önmagadról és a jövőbeli társadról

a.) Az önmagadról alkotott tudatos kép: mély önismeret
Az első lépés, hogy feltérképezd azokat a belső meggyőződéseidet, gondolataidat és hiedelmeidet, amlyeket arról alkottál, hogy miért vagy egyedül? Miért nem találod a párod? Miért nem találod meg a MEGFELELŐ párod?
Gyűjtsd össze őket, készíts egy listát róluk. Ne hagyd ki a környezetedből származó befolyásokat sem vagyis, hogy mit mondanak a statisztikák, a horoszkópod, a családod, a barátaid stb.
Aztán mély meggyőződéssel határozd el, hogy mindez téged innentől kezdve már nem érdekel, nem hiszel bennük, és az összes ellenérv ellenére, igen is adsz magadnak esélyt, hogy életkorodtól, körülményeidtől függetlenül megtaláld a lélektársadat.
Ez egy nagyon fontos kritérium, mélyen hinned kell benne, hogy erre képes vagy. Amíg ezt nem tudod megvalósítani, nem érdemes továbblépned.

b.) A jővőbeli társadról alkotott tudatos kép
Legyél teljesen tisztába azzal, hogy milyen személyt szeretnél partneredül. Olyan valakire vágysz, aki passzol ahoz a személyhez, aki most vagy és akivé a jövőben szeretnél válni. Nagyon fontos hogy tisztába legyél azzokkal a kvalitásokkal, amelyek a elgfontosabbak a számodra partneredben.
Nem elég kijelenteni, hogy szerelemre vágysz, meg kell tudnod pontosan határozni, hogy milyen tipusú partner tesz boldoggá. És kérned kell, hogy jelenjen meg az életedbe, a teremtés törvényei szerint ez az az energia, amire az Univezum reagálni fog. Ha nem így teszel, akkor azt az üzenetet küldöd ki az Univerzumnak, hogy szerelemre vágysz és lepjen meg valakivel. Ebben a esetben nagy a valószínüsége annak, hogy olyasmit kapsz, aminek nem fogsz örülni, vagy ami nem tesz igazán boldoggá. Pontos rendelést kell tehát leadnod az Univezum számára, hogy azt kapd amit szeretnél.
Többnyire azt már nagyon jól tudjuk, hogy mi az amit NEM akarunk, és ebből kiindulva pozitiv megfogalmazásokkal össze tudod állítani azt amit szeretnél. A pozitív megfogalmazás nagyon fontos.
Példa: ne fogalmazz úgy hogy “Ne legyen munkamániás a párom, vagy ne legyen zárkózott, stb. Hanem: Szeretném, ha párom megtalálja az egészséges egyensúlyt a munkára és a kapcsolatunkra szánt idő között.
Vagy: Szeretném, ha a párom nyiltan és őszintén megosztaná velem érzéseit és gondolatait.
Térképezd fel, hogy mik azok a tulajdonságok és kvalitások, amelyek a lefgontosabbak a számodra a partneredben, aztán pedig képzeld el hogy érzed magad ezzel a személlyel.
Ezzel alapozod meg a teremtés egyik alappillérét, az átérző és beleérző képességet.
Mindezt már azelőtt kell megtenned, mielőtt belekezdesz a teremtésbe.

Hirdetés


2. A múlt elengedése és kitisztítása a jelenből
Ehhez a lépéshez tartozik minden olyan dolog elengedése, amely útjába állaht szerelmi társad bevonzásának. Ezeket a ballasztokat ki kell pucolni az elmédből, a szívedből és az otthonodból is.
Ez minden olyan fizikai és energetikai teher elengedése, amelyek téged a múltbeli kapcsolataidhoz kötnek. A múltbeli energiák jelenlétének – amelyek megakadályozzák, azt hogy tovább tudj lépni –
különböző formái lehetnek:
Fizikai: ajándékok, emléktárgyak, fotók, ékszerek, még a tested is hordozhat múltbeli energiákat Érzelmi és mentális: emlékek, érzések, találkozások, drámák, fantaziák, stb.

Az, hogy elváltál, hogy már nem vagytok együtt, a múltbeli társaddal még nem szünteti meg önmagában az energetikai kötődést. Sok esetben mentális szinten úgy érezzük hogy túltettünk a múlt történésein és készen állunk egy újabb kötődésre egy új partnerrel. Közben pedig nem vagyunk tudatában a bennünket – különbőző szinteken – még mindig körülvevő visszahúzó terheknek.
Ennek értelmében, talán nagy kihívást okozhat, pl. az előző kapcsolatból, származó ékszerektől való megválás. Karikagyűrű, évfordulókra és nagyobb családi eseményekre kapott ékszerekhez fűződő érzelmi kötődés és szentimentális emlékek nagymértékben megakadályozhatják a továbblépést.
A tisztitással, amit még ma elkezdhetsz, megszabadítod magad a fizikai tárgyaktól, és azok energetikai kötelékeitől, és ezzel együtt felszabadítod magad az érzelmi függőségekből.

Hirdetés


3. A tudatos teremtés: A vonzás törvényének alkalmazása, az át- és beleérző képesség jelentősége
Elméletben egyre több ember ismeri a vonzás törvényét, a gyakorlatban viszont sokan úgy tapasztalják, hogy valamilyen oknál fogva nem működik. Ha pedig szerelemről van szó, akkor egy nagyon fontos alkotórész, az át- és beleérző képesség hiánya, amely sok ember figyelmét elkerüli, méginkább kudarchoz vezethet. Ez egy sokkolóan egyszerű technika, amelynek lényege, hogy ahova a fokuszodat helyezed, oda áramlik az energia.

Az át- és beleérző képesség egy majdnem mágikus folyamat, amelynek eredményeként úgy érzed, hogy mindaz amire vágysz vagy amit szeretnél az Univerzum erejével bevonzani, máris a tied. Ez nem egy remény, egy kívánság, vagy egy álom, hanem egy számodra is elérhető univerzális eszköz, amellyel te is rendelkezel és amely működésének megértése elengedhetetlen az eredmény vonatkozásában. És ha már mesterévé váltál, csodálatos eredményekre vezet, nem csak a szerelem, hanem az élet minden területén.
Nem tudod előre, hogy mikor fog az eredmény megjelenni az életedbe, ne légy türelmetlen. Néha hetek vagy hónapok is eltelhetnek, de ez ne kedvtelenítsen el, annak biztos tudatában folytasd a gyakorlást, hogy egy napon a várt eredmény BIZTOSAN beköszönt életedbe.

A folyamathoz mély elkötelezettség és alapos előkészület szükséges, ha belekezdesz, kérlek vedd komolyan önmagad és a folyamatot is.

 

Forrás: noiesero.hu

 

Hirdetés