Kirabolta a magyar kisfiút az aljas tolvaj, nem akárki tanította végül móresre!

Hirdetés

Harcsa Norbert, a 28 éves, középsúlyú profi ökölvívó néhány nappal ezelőtt visszaadta egy magyar kisfiúnak a telefonját és a reményt.

A 10 éves Balázst Budapesten, az 5. kerületben a nyílt utcán rabolták ki. Egy férfi elvette tőle a mobilját és elrohant vele.

Ám Harcsa Norbert pont arra járt. Az esetről maga a bokszoló számolt be Facebook oldalán:

“Nem is én lennék… elindulok mérlegelni, erre belefutok egy kisfiúba, aki zokog!

Mondom, mi a baj kishaver?

Mondja keservesen sírva, hogy egy bácsi elvette a telefonját! Na mondom, defasza… látom az utca túloldalán fut egy paraszt veszettül!

Mondtam a kiskölyöknek, ne idegeskedj, mindjárt meglesz a telefonod!

Elkezdek futni a csávó után, észrevett, szégyenszemre alig tudtam utolérni! :-) Pont a rendőrség előtt értem utol, elkaptam, majd a rend őrei közbe is léptek!

En késesben vagyok a mérlegről, de a kisfiúnak megvan a telefonja, es nagyon hálás! Ez jó, az viszont, hogy olyan patkány világban élünk, ahol kisgyerekeket kirabolnak, az elszomorító…”

Harcsa Norbert ezután rögtön a mérlegelésre sietett, ám a kisfiú édesanyja mindenképpen szerette volna felkutatni fia jótevőjét.

A bejegyzésnek hála, sikerült megtalálnia Harcsa Norbertet. Felhívta és telefonon köszönte meg neki, amit tett, a profi bokszoló pedig meghívta őket a székesfehérvári meccsére.

 

kirabolta-a-magyar-kisfiut

A találkozó után Norbi a Facebookon üzent a családnak:

“Nagyon hálás vagyok, hogy eljöttetek! Őszintén! És örülök, hogy útjaink kereszteződtek, látszik, hogy a mindenetek a kisfiú, örülök, hogy segíthettem, világi aranyos duma is van nála, menő felnőtt lesz belőle! A második mondata az volt hozzám, hogy van otthon egy törpe harcsája! :D :D Isten áldjon benneteket! :)”

Nagyon örülünk, hogy végre olyan történetről számolhattunk be, ami happy enddel ért véget! Minden elismerésünk Norbinak!

Jó, hogy vannak még igazi, magyar, hétköznapi szuperhősök!

Ha szerinted is, ne felejtsd el megosztani a történetet! 

Forrás:

Hirdetés