Leniggerezték, lecigányozták őket az utcán bőrük színe miatt! Az anyuka válaszára senki nem számított!

Hirdetés

Az édesanya 2 gyönyörű gyermekével épp a metróra akart felszállni,amikor 5 fiatal “leniggerezte”,”lefattyazta”gyermekeit!

Hirdetés

Az anya nagy levegőt vett és következőt mondta nekik: “Mondjátok csak fiúk nyugodtan,nem mondom,hogy nem fáj ilyet hallani,de nem haragszom Rátok! A Ti országotokban élek,magyar állampolgár vagyok,beszélem a nyelveteket,magyarul tanítom a gyermekeimet is. Tudjátok a férjem is “nigger”,de tudjátok mit csinál? Ilyen fiatal fiúknak menti meg nap,mint nap az életét,ugyanis gyermek orvosok vagyunk mindketten és Magyarországon fogjuk leélni az életünk.

Hirdetés

Ha úgy érzitek Nektek jogotok van cigányozni,niggerezni,lám tegyétek… Egyet ne felejtsetek el,lesztek még TI is szülők és nem kívánom,hogy azt érezzétek,mint én most…. Fogalmatok sincs mennyire fáj egy anyának,ha bántják a gyermekét! Most megkérdezem,elfogadtok tőlem egy közös fagylaltot?” Én ezt végignéztem és megdöbbentem,amikor a fiúk bocsánatot kérve csatlakoztak a hölgyhöz és két tündéri gyermekéhez! Szép szavakkal mennyire lélekre hatóan lehet lefegyverezni felelőtlen fiatalokat is! Ha szerinted is zseniális ötlet volt az anyukától,kérdezd meg ismerőseid véleményét is!

Forrás: kaprazatos.club

Hirdetés