Megdöbbentő, és felháborító dolog derült ki a kemoterápiáról!

Hirdetés

A Berekley Intézet orvosi fizika és fiziológia egykori professzora, Dr. Hardin B. Jones szerint a kemoterápia egyáltalán nem hatásos a rákos betegségekkel szemben. Sőt, azt is kijelentette, hogy ez csak egy nagy biznisze az orvostudománynak.

Hirdetés

Az USA-ban 2010-ben 125 milliárd dollárt áldoztak a rákos betegségek kezelésére. Ez az összeg 2020-ra elérheti a 156.000.000.000 dollárt .

a legújabb statisztikák azt mutatják, hogy 2-ből 1 férfi, 3-ból 1 nő betegszik meg rákban. A létező terápiás kezelések nem mondhatók hatásosnak, de sok esetben a beadott rákellenes kezelés következtében a tünetek súlyosbodnak, vagy akár halált is okoznak.
A kemoterápia a professzor szerint többet árt, mint használ. Dr. Jones 25 éve rákos betegek túlélési idejét vizsgálja.

Hirdetés

Szerinte teljesen felesleges a kemoterápia, sőt az ezzel a módszerrel kezelt betegek gyakran borzalmasabb halált halnak, mint azok, akiket egyáltalán nem kezelnek. A professzor a kemoterápia-iparágat: multimilliárd-dolláros fejőstehénnek nevezte. Végezetül azt is kijelentette, hogy azok a mellrákos páciensek, akik elutasították a kemoterápiát négyszer annyi ideig éltek, mint a kezelt betegek.

Amerikában évente 8713 dollárt költenek átlagosan a rákos betegek kezelésére, mégis az átlagéletkor alig haladja meg a 78 évet. A média, és az egészségügy leginkább a betegségek pontos kezelését propagálja, ahelyett, hogy a megelőzésre tanítanák a lakosságot. A professzor szerint három nagyon fontos dolgot tehetünk a megelőzéssel kapcsolatosan: az egészséges táplálkozás, a rendszeres testmozgás, és a stresszes életmód kerülése.

Hirdetés

A videót itt nézheti meg:

Hirdetés