Megnézi az ultrahangképet az orvos, majd sápadtan kirohan a rendelőből. Amikor az anyuka megtudja miért…

Hirdetés

Lauren Perkins mindig is arról álmodott, hogy egy napon anyuka lesz. Amikor azt hitte, hogy ikreket vár, élete legboldogabb napja volt. Akkor még nem is sejtette, hogy ultrahangos vizsgálata mit fog mutatni.

Hirdetés

Az orvosnak sem volt kisebb döbbenet az a nap, amikor a készülékkel pásztázni kezdte a kismama hasát, majd a monitorra nézett:

Nem kettő, hanem három gyereket számolt, de aztán rájött, hogy valójában négy. Ezután vette észre az ötödiket. Amikor világossá vált, hogy Lauren hat babát vár a pocakjában, akkor azonnal felállt az orvos, és kirohant, hogy behívja a kollégáit is, hogy megmutathassa nekik a csodát.

Mondanunk sem kell, hogy ennek az esélye annyira kicsi, hogy a legtöbb orvos sosem láthat ilyet életében, legfeljebb könyvekben olvas róla, vagy nagy ritkán a hírekben.

Hirdetés

Lauren sem volt kevésbé ledöbbenve, hiszen erre senki nem készül! Főleg, hogy komoly döntést kellett meghozzon, mert ha mind a hat babát meg akarja tartani, akkor kicsi az esélye, hogy mind túlélik.

A szülésen 35 kórházi alkalmazott vett részt, ami mutatja, hogy mekkora dologról volt szó. Mindenki ideges volt, feszült és izgatott.

Csoda számba megy, de mind a hat kisbaba felépült idővel!

 

Hirdetés

Fotók: Facebook
Forrás: kiskegyed.blikk.hu

Hirdetés