Örök nyugalomra helyezték a 22 hónapos kisbabát akivel a saját édesanyja végzett

Hirdetés

Örök nyugalomra helyezték a 22 hónapos kisbabát akivel a saját édesanyja végzett

2,5 éves huzavona után végre eltemethette apja a saját otthonában kegyetlenül meggyilkolt, alig 22 hónapot élt lányát. Sírját rózsaszín és fehér virágok borították.

Hirdetés

Eve Leatherland mindössze 22 hónapos volt, amikor az anyja új élettársa súlyosan megverte majd halálosan bedrogozta őt 2017-ben a walesi Cornwallhoz közeli Liskeard településen, otthonukban. Az apa most végre megadhatta a kislánynak a végső tisztességet. A tragikusan elhunyt kislány pici rózsaszín koporsóját, 4 gyönyörű fehér lovas hintóval vitték el a templomba, majd onnan a temetőbe.

Dean Bird, az elhunyt Eve apja megható üzenetben búcsúzott kislányától a közösségi oldalán:

– Túl jó erre a világra! Mindannyian tudjuk, szükségük volt egy hercegnőre a Mennyországban, erre a legjobbat kapták. Te hercegnőm, mindig a hercegnőm leszel, de emlékezz egy dologra. Ha egy nap megtalálod a herceget csak emlékezz rá, én apa vagyok, te pedig a hercegnőm.

Hirdetés

Nagyon szeretlek téged! Ma örök nyugalomra helyezünk téged az örökkévalóság ágyikójában. Szeretlek angyalom!”

Végre békében nyugodhat a brutálisan meggyilkolt kislány

Deannek több mint 2 évig tartott, hogy a szükséges engedélyeket beszerezve eltemethesse kislányát.

Eve anyja, Abigail Leatherland a Facebookon keresztül ismerte meg új társát, Tom Curd személyében, akivel gyorsan összeköltözött és vitte magával két kicsi gyermekét is. A kéthetes Truro-i bírósági meghallgatáson elhangzott, hogy Tom folyamatosan bántotta Eve-t. A kislány bordái 12 helyen, feje pedig 2 helyen volt sérült a halálakor, amelyet végül nem a kegyetlen fizikai bántalmazás, hanem halálos adag drog beadása okozott. 2017 október 5-én végül mentőhelikopterrel a Plymouthban található Derriford kórházba szállították a kislányt, aki az orvosi beavatkozás előtt már órákkal korábban halott lehetett.

Hirdetés

A tárgyaláson a bíró elmondta a 26 éves anyának, hogy semmit sem tett azért, hogy megvédje a kislányát az új barátjától. Ezért 3,5 év börtönre ítélték, amiért asszisztált kislánya halálához. A nő volt élettársa, a 31 éves Tom Curd pedig életfogytiglant, minimum 20 év börtönbüntetést kapott.

Forrás: borsonline.hu / cornwalllive.com

Hirdetés