Őszinte fotókon mutatja meg a hármas ikrek anyukája, hogyan változott a teste a szülés után

Hirdetés

Maria, aki néhány hónapja döbbenetes méretű terhes hasával lett világhírű, őszintén megmutatta, hogyan alakul vissza a teste a szülés után.

„A legfurcsább az egész terhességben az volt, hogy a hasam meglehetősen rövid idő alatt nőtt hatalmasat. Valahányszor belenéztem a tükörbe, mindig megdöbbentem, és csodálkoztam, hogy az izmaim hogy tudják ezt a pocakot a helyén tartani. Hogy hogyan nem esik csak úgy le” – nyilatkozta a Scary Mommynak a Dániában élő norvég kismama, Maria, aki augusztusban éppen gigantikusra nőtt terhes hasa miatt lett világhírű.

Hirdetés

Maria a pocakjáról készült képeket azon az Instagram-oldalon osztotta meg követőivel és rajongóival, amit akkor hozott létre, mikor kiderült, hármas ikreket vár. Miután az ikrek szeptember elején a világra jöttek, az anyuka tovább posztolt a közösségi oldalra: csakhogy a fő téma már nem a pocakjának a növekedése, hanem épp ellenkezőleg, a teste visszaalakulása volt.

 

View this post on Instagram

 

🚨Vent warning🚨 What a woman needs to go through! 😩 Day 4 and it has been quite a ride body wise. The first two days I could barely stand up because of extreme pain in the c-section wound, but the nurses made me walk a bit anyway. If I didn’t, it would become even worse, they told me. 😱 In addition to that it has been three days with my bowels constantly twisting and turning like snakes (you wont believe the sight of it!), causing much pain. And to top it off my milk started coming in already yesterday, and has caused huge and very painful breast engorgement. My nurse actually asked if I have implants! The joke of the day. 😂 BUT, our babies are doing SO good!! 😄Will write a post about them soon. ❤️ ⠀ ⠀ (Picture from day 2) ⠀ ⠀ #postpartum #postpartumaftertriplets #triplets

A post shared by triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen) on

Az immár négygyerekes anyuka az első fotót alig négy nappal a szülés után posztolta. „Döbbenetes, min kell a nőknek keresztülmenniük még a szülést követően is” – írta akkor Maria, majd hozzátette, az első két napban gyakorlatilag fel se bírt kelni az ágyból. „A nővérek persze kényszerítettek, hogy legalább néhány lépést tegyek, szerintük ugyanis enélkül még erősebbek lesznek a császár miatti fájdalmaim. Arról pedig, hogy a beleim harmadik napja tekeregnek a hasamban, mint holmi kígyók, inkább nem akarok beszélni.”

Hirdetés

Néhány nappal később, egy héttel az ikrek születése után, Maria újabb képet tett közzé. „Bár épp egy hete szültem, a hasam még mindig elég nagynak mondható, furcsán lóg, és nehéz is. Az orvosok szerint mindez teljesen normális: a kitágult méh még nem húzódott össze, és amúgy is több időre van szüksége, mint más kismamáknál” – írta az anyuka, aki legutóbb október elején posztolt a hasáról.

Hirdetés

„Egy hónappal a szülés után még mindig megvan a pocakom egy része. Ami azt illeti, nehéz szívvel osztom meg ezt a képet, és egy kicsit csalódott is vagyok a hasam miatt. Alig várom, hogy megjöjjenek azok a haskötők, amiket az Egyesült Államokból rendeltem. Kíváncsi vagyok, tudnak-e rajtam segíteni” – írta Maria, aki a testén kívül rendszeresen posztol az ikrekről is. A picik szerencsére mind makkegészségesek és napról napra egyre erősebbek.

 

View this post on Instagram

 

#postpartumbody ⠀ 4 weeks after the birth of my triplets. 👶🏼👶🏼👶🏼 ⠀ I still have a weird looking hanging belly, and I am a bit surprised it has not gotten smaller since my last picture three weeks ago. Kind of disappointing I must admit, and I am not too happy to share this picture. On the positive side the c-section scar doesn’t hurt anymore, and in the last two days I’ve almost felt like myself again! Except for this heavy sagging belly that is. 😆 I’ve been waiting for some belly bands that were shipped from the US several weeks ago, and they will finally arrive tomorrow. Can’t wait to try them on and see if they have any effect! ⠀ ⠀ #triplets #postpartum #impatient

A post shared by triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen) on

„Az ikrekről való gondoskodás gyakorlatilag kitölti az egész napomat. Amikor nem szoptatom, ringatom, altatom vagy épp pelenkázom valamelyiküket, akkor igyekszem olyan – látszólag triviális – dolgokat elintézni, mint a zuhanyzás és az evés. Szerencsés vagyok, mert a férjem jövő januárig itthon maradt velünk, és segít a babák körül.”

Forrás: nlc.hu

Hirdetés