Piszkálták törpe növése miatt a 9 éves kisfiút, aki megpróbálta eldobni az életét, DE ekkor sztárok álltak mögé.. bátorítsuk a kisfiút sok szívecskével <3

Hirdetés

Az ausztrál Yarraka Bayle egy videót töltött fel fiáról, Quaden Baylesről, közvetlenül azután, hogy az iskolában többen gúnyolták törpenövése miatt.

Szívszorító videóval hívja fel a figyelmet egy ausztrál édesanya az iskolai zaklatás súlyosságára.

Hirdetés

Yarraka Bayles videóra vette, ahogy a kisfia sírva azt mondogatja neki, hogy meg akar halni, mert bántják az iskolatársai. Quaden törpenövésű, ennek a fejlődési rendellenességnek az egyik leggyakoribb fajtája, az achondroplasia alakult ki nála.

Az anya szerdán elment a gyerekéért az iskolába, és nagyon megdöbbent, amikor a kisfiú már a kocsiban ülve sírva fakadt és szörnyű dolgokat mondott neki:

“Adj egy kötelet, meg akarom ölni magam… Szíven akarom szúrni magam… Azt akarom, hogy valaki megöljön…”

A nő felvette mindezt, majd megosztotta a Facebookon. A videóban azt kéri a szülőktől, hogy neveljék meg rendesen a gyereküket, mert a piszkálódások, szóbeli bántások ilyen szörnyűséget képesek kiváltani az “áldozataikból”. Mint mondta, eddig próbálta ezeket a nehéz pillanatokat maguknak megtartani, de úgy érezte, a nyilvánossággal is meg kell osztania, miért veszélyes az iskolai zaklatás.

Hirdetés

“Ilyen hatással van a terrorizálás egy 9 éves gyerekre, aki csak iskolába akar menni, hogy tanuljon és jól érezze magát, de minden egyes nap történik valami ilyesmi. Újabb zaklatás, újabb gúnyolódás, újabb bántások” – panaszolta az anya.

Korábban azt nyilatkozta, hogy kisfia már 6 évesen is végezni akart magával, ami nagyon megdöbbentette az anyát. Már akkor is elmondta neki, hogy ha egyszer meghal, nincs visszaút, ezért nem is szabad ilyenekre gondolnia, de Quadent olyan mélyen megbántják a gúnyolódások, hogy újra és újra az öngyilkosságot ismételgeti.

A megrázó felvételt már több millióan látták, azázezernél is többen megosztották. Anya és fia azóta rengeteg kedves üzenetet kapott ismerősöktől és idegenektől.

Videót töltött fel Hugh Jackman, aki azt üzeni a fiúnak, hogy sokkal erősebb, mint gondolná, és az ő képében biztosan barátra talált. Az embereket pedig arra kéri, hogy legyenek kedvesek egymáshoz.

Brad Williams amerikai komikus, aki maga is törpenövésű, egy nap alatt 130,000 dollárt gyűjtött a családnak, hogy el tudjanak menni Disneylandbe.

Hirdetés

Az adománygyűjtő oldal szerint a gyűjtés mindenki mellett kiállás, akinek valaha azt mondták, hogy nem tökéletes. Eric Trump, Donald Trump fia is arról beszélt, hogy megrendítette a videó, Enes Kanter Twitteren pedig azt üzente, hogy az egész világ a család mögött áll, és meghívta a őket egy NBA mérkőzésre.

Forrás: tudasfaja.com

Hirdetés