Pont az “ilyenek miatt” becsülik le a nőket a férfiak – Durva kritika!

Hirdetés

Pont az ilyenek miatt becsülik le a nőket a férfiak - Durva kritika!

“Pont beszélgettünk a hétvégén a barátommal a Nőkről, amikor elhaladt mellettünk két szoliszökevény airmeksz 20-as kitty……semmi reakció nem volt az agyunkban …olyan volt mintha két bojler sétált volna el mellettünk…

Aztán este megint rájöttünk hogy a harminc+ és a negyvenes extra nénik jobban fekszenek a férfiagynak…..örülök hogy nem vagyok 20-éves….nem tudom a szexen kívül mit tudnék velük csinálni….telefonhátlapot cserélnék??? elvinném körmöshöz??? levinném szoliba?? járnám velük a nyujorkot meg a háund emmeket?? cipelném a valagukat a starbukszba??beültetném őket a kocsimba a wunderbaumom mellé kelléknek?? Valami ilyesmi lehet most a trendi nem??

Ki vannak égve már most pedig nem is éltek még……bezzeg a mai idősebb generáció az topon van… süt, főz, gyereket nevel, dolgozik és semmi segítség nem kell neki, hogy szexualitást sugározzon felénk… Ezeket a Nőket tisztelem….és ők is tisztelnek… Külsőségekbe, márkába és divatcuccokba az menekül, akinek nincs egyénisége és önbizalma…

Tudom, hogy most azzal jöttök, hogy minden pasinak barbie kell de kérem szépen hol vannak itt a Kenek??? Hosszútávfutó szakaszon ki a frászt kérdekli a mellei meg az alakja??? Meg a trendi ruhái és felfogása?? Pont az ilyenek miatt unják meg az ilyen nőket a pasik, mert unalmasak és agyatlanok….

Persze legyetek szépek és divatosak….mert a magyar nők tényleg szépek….de a szépség mulandó….és akkor jön el az igazság pillanata amikor negyvenévesen kiélve visszaköltözöl anyádékhoz mert meguntak és elhasználtak…és lecseréltek egy huszonévesre….de ez egy másik történet…”

 

Hirdetés