Szívszorító fényképet osztott meg, egy 4-ik stádiumban lévő rákkal küzdő édesanya 8 éves fiáról, aki átöleli őt, egy kemoterápiás kezelés után. Ártatlan kép, de nekik a mindent jelentette.

Hirdetés

Nemrég szívszorító fényképet osztott meg, egy 4-ik stádiumban lévő mellrákkal küzdő édesanya 8 éves fiáról, aki átöleli őt, egy testet és lelket megviselő kemoterápiás kezelés után. Ártatlan kép, de nekik a mindent jelentette.

Nemrég szívszorító fényképet osztott meg, egy 4-ik stádiumban lévő mellrákkal küzdő édesanya 8 éves fiáról, aki átöleli őt, egy testet és lelket megviselő kemoterápiás kezelés után.

Hirdetés

Lori Wright, ausztrál édesanya sajnos már hárm éve mellrákkal küzd, és jelenleg ennek a szörnyű betegségnek a 4-ik stádiumában van és már nem tud cipelni, nem tud hosszabb távokat megtenni. A tumor sajnos áttétes, az utolsó CT eredménye nem jó!

Kisfia Tristan, amint a képen is látható, ott fekszik anyukája mellett és átöleli őt, hogy segítsen neki elviselni a könyörtelen fájdalmat.

Az édesanya a szívszorító képek mellé írta, hogy a betegségének a kezelése a közelmúltban jelentős anyagi terhet jelentett családjuk számára.

Annak érdekében, hogy valamit enyhíteni tudjanak ezen, családja létrehozott egy GoFundMe kampányt: “Tristan segít életben tartani édesanyját” címmel – egy utolsó, kétségbeesett próbálkozás pénzt szerezni az orvosi költségekre.

Hirdetés

„Eddig még tűrhető volt, de Lori állapota az utóbbi időben kritikussá vált, és most csak a méregdrága kezelések segíthetnek.”

Az új kezelés nemcsak a fájdalmakat enyhítené, hanem az orvosok megpróbálnák meghosszabbítani vele az édesanya életét, hogy még tudjon egy kis időt eltölteni kisfiával.

„Egyedülálló édesanya vagyok, az anyagi lehetőségeim korlátozottak ezért semmilyen kiutat nem látok. Köszönöm azoknak az embereknek a nagylelkűségét, akik segíteni fognak meghosszabbítani az életemet.

Kérem Önöket, hogy képzeljék magukat az én helyembe. A pénzügyi stressz csak fokozza a problémát. Ha segíteni tudnak egy kicsit, azzal enyhíteni tudnak valamit a helyzetünkön!”

Hirdetés

A kampányt csak 10 nappal ezelőtt indították, és a nagylelkű családtagoknak és idegeneknek köszönhetően mindössze 10 nap alatt már 11.000 dollár gyűlt össze! “Isten áldja meg azokat, akik segítettek!”


Forrás: Buzzblog

Hirdetés