Undorodott örökbefogadott ikreitől az anyuka: ezt tette velük, miután megszületett a közös gyerekük a férjével

Hirdetés

A brit Ali Sanders és férje, Michael 2012-ben kötötték össze életüket, ám tündérmesébe illő házasságuk egy csapásra összeomlott, amikor kiderült, hogy egyiküknek sem lehet gyermeke.

Hirdetés

A házaspár elhatározta, hogy ha törik, ha szakad, szülők lesznek, így elindították az örökbefogadási kérelmet. Éveken át küzdöttek azért, hogy magukhoz vehessenek egy gyermeket. Végül valóra vált az álmuk, és 2014 karácsonya után hazavihettek egy nyolc hónapos ikertestvérpárt, két kisfiút.
Egy ideig minden újra olyan volt, mintha Sandersék egy mesében élnének. A nagyszülők rajongtak a gyermekekért, a rokonok pedig elhalmozták őket mindennel, amire csak szükségük lehetett. A nő azonban csodával határos módon teherbe esett.

Hirdetés

– Az orvos vizeletvizsgálatot végzett, majd amikor visszajött, közölte, hogy gyermeket várok. Nem hittem el, hiszen azt mondták, ez lehetetlen, mégis igaz volt. Csak pár hete vittük haza az ikreket – emlékezett vissza a feleség a vizsgálatra.

Hazafelé a házaspár egy szót sem szólt egymáshoz az autóban, de Sanders már akkor eldöntötte, hogy visszaadja a két kisfiút az intézetbe. Mivel egy örökbefogadási procedúra hónapokig tart azután is, hogy hazavitték a potenciális szülők a gyermekeket, ez nem okozott gondot a családnak. A két nyolc hónapos csecsemő reményét a normális életre azonban teljesen elvették. Nem tudni, hogy a fiúk valaha is újra családhoz kerülnek-e majd.

Hirdetés

– Rossz volt látni, hogy a férjem, Michael már az első pillanattól kezdve apának érezte magát. Láttam a szemében, ahogyan a két kisfiúra néz, és teljesen a sajátjainak érzi őket. Nekem ez sose ment, az egész olyan mű volt a számomra. Nem az én gyermekeim voltak, és nem is tudnám őket soha annak tekinteni. Szó szerint rosszul voltam, undorodtam amikor meglátogattuk a fiúkat az intézetben mielőtt örökbe fogadtuk volna őket – mondta a Sanders, aki állítólag el is hányta magát egyszer az árvaházban.

A feleség végül meggyőzte a férjét, hogy nem akarja felnevelni más gyermekeit, és adják vissza őket. Azzal érvelt, hogy egyedül Michaelért ment bele az örökbefogadásba. Ezt a férj nagyon nehezen vette tudomásul, de végül elfogadta a felesége akaratát, és két ikerfiúcskát visszavitték az árvaházba.

Hirdetés

Sanders azóta megszülte saját gyermekét, és boldog édesanya. Állítása szerint érez némi lelkiismeret furdalást a két cserben hagyott csecsemő miatt, akikről azóta sem tud semmit.

Forrás: Borsonline
Hirdetés