Világszenzáció! A Föld legrégebbi piramisa MAGYAR !

Hirdetés

Világszenzáció látott napvilágot a minap, ám sem a Blikk, sem a legnagyobb TV állomások nem számoltak be róla, holott a magyarság ügyét régen látott módon ragyogja be ez az új remekbeszabott régészeti felfedezés. A világ legrégebbi ismert piramisáról tudniillik most már 100%-os bizonyossággal kijelenthetjük, hogy a hun-magyarok, azaz elődeink, a mag (tudás) urai építették.

Hirdetés

A hüledezéskeltő hír röviden ismertetve a következő:

A szénizotópos mérések alapján 34.000 évesre saccolt híres boszniai Nap Piramisban székely-magyar rovásírással íródott feliratokat talált egy magyar kutató, Szakács Gábor, s már egyértelműen azonosított húsz rovásbetűt is, melyek egy az egyben megegyeznek a manapság általunk is ismert székely ABC jeleinek vonásaival.

Nemsokára talán megindul a rendkívüli izgalmat, s talán historikus paradigmaváltást hozó pontos vizsgálódás. Remélhetőleg nem fogják elhallgatni, eltüntetni a valós eredetünket ország-világ elé táró, kárpát-medencei életterünk ősiségét bizonyító táblákat és rovásmaradványokat a szélsőséges globális eszmeiség jegyében cselekvő egoista érdekkörök.

Őseink legnagyobb fennmaradt csodája: a hun-magyar Nap Piramis Boszniában A monumentalitásával szemeket lenyűgöző Kínai Nagy Fal alig több, mint kétezer éves, a gízai piramisok még nincsenek ötezer évesek, s a Stonehenge kövei is csak maximum pár évszázaddal idősebbek Egyiptom csodáinál. A mi pompázatos piramisunk azonban közel 30.000 évet ver az összes előbb felsorolt földi remekre, ami egyenesen lenyűgöző, nemzeti büszkeségünket sokszorosára duzzasztó adat.

Hirdetés

Ami viszont ennél is lenyűgözőbb, az a megtalált rovásírás kora. A hivatalos “tudomány” szerint a legrégebbi ismert írás Mezopotámia területéről származik, s az i.e. IV. évezred végén, avagy az i.e. III. évezred elején alakulhatott ki. Erre előkerül egy amazoknál majd tízszer ősibb székely rovásírás….

Te hogyan viszonyulsz ehhez a hírhez? Kivel beszéled meg? Gyereked elhiszi? Tud róla egyáltalán?

Ismét a tudós hazafiak igazsága bizonyosodott be a ténynek hazudott különféle elméletkupacok ellenében! Érthető persze, hogy a mai liberális nevelés atyjai, tanárok, professzorok, akadémikusok elhallgatják tanítványaik elől ezt a szenzációs felfedezést.Csak gondot okoznának maguknak az agyuk átprogramozásának szükségessége miatt.

Hirdetés

Miénk a legrégibb ismert földi írás! Minél többször mondogatod magadnak és másoknak, annál nagyobb az érzés!

Ha valamikor a Jóisten kegyelméből igazi nemzeti kormány kerül majd Magyarországunk élére, akkor az első feladatai egyikeként kell majd a történelemoktatást korrigálnia, hogy a műveletlen rétegek ne fitymálhassák többé le a legrégibb hagyományt és nyelvi emléket őrző országunkat. Ne a kétszáz éves multikultifellegvár, a tenyérbemászó antihumánus törtetés Mekkája, a háború- és terrorpárti USA legyen a példa gyermekeink előtt “demokratikus és modern” berendezkedésével, sokkal inkább őseink ideológiája és remekei! Vona Gábor történész végzettségű személy, így remélem kulcskérdésként fogja kezelni a problémát.

Hirdetés

Szeretném, ha a magyar őstörténet nem Árpádnál, esetleg az “uráli őshaza” felemlegetésénél kezdődne, hanem a Kárpát-medence hungár életterének ősiségénél.

Azt vízionálom, hogy a históriaoktatás szempontjából fontos tankönyvek címoldalán a Nap Piramis, valamint a rovásírás virít majd, s ugyancsak ezen magyar csodák ismertetésével kezdődne a történelemtanítás a fiatal magyar gyerekek számára.

Várom a Nap Piramis kutatásának újabb eredményeit, s bízom továbbra is a békés, boldog magyar jövőben! (Tor Salqvist)

Helyesbítés: “Sajnálom, hogy a hír pontatlanul jelent meg. A rovásjeleket én és feleségem, Friedrich Klára azonosítottuk a helyszínen és nem szláv régészek értesítették a magyarokat.” (Szakács Gábor – rovásírás szakértő, a lelet megtalálója)

Forrás: rovasirasforrai.hu

 

Hirdetés